reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
a mnie nadal cmi brzuch i tego sluzu mam kurde :-( pamietaciue czy przed wredna @ tez mialycie sluz taki jak na owu? bo ja juz nie pamietam jak to bylo hihi :-)

Dzoana będę wdzięczna za kontakt :-) A Ty jesteś z okolic Legnicy?

Puszczała któraś z Was lampiony szczęścia?
Podalam Ci Suonko:-) http://rajczakowski.wordpress.com/
Pochodzę z Lubina, ale teraz mieszkam z M we Wrocłąwiu. W domu rodzinnym jestem jednak dość często, ech, ta pępowina, jestem strasznie mocno związana z Rodzicami:-)
Ja lampion szczęścia puszczalam nad morzem w wakacje, fajnie to wygląda:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kurka wodna uduszę tego mojego kota !!!! Ona uwielbia siedzieć na klawiaturze i w ogóle przed kompem i cały czas coś włącza i przestawia na klawiaturze... Normalnie odkrywam nowe funkcję klawiatury.. A najgorsze jest jak coś włączy i nie wiemy jak to wyłączyć .... No masakra jakaś... teraz siadłam do kompa, a tu mam literki pozamieniane... Na szczęście już się nauczyłam jak to odkręcić, bo już tyle razy tak zrobiła, że w krew to weszło :-)

A chciałam w sumie odpisać Ci suonko, że te lampiony to moim zdaniem trochę przereklamowane... No chyba,że dla gości też będą i wtedy jest ich dużo i to być może ładnie wygląda...

Oooo Dzoana to mamy kolejną Lubiniankę :-) Super!! I dziękuje za kontakt! ;-)
A tych lampionów planujemy 30-40 puścić, tylko chciałabym mieć sprawdzoną opinię czy warto ;-)

zZagubiona śliczny ten w kropki, szkoda tylko,że na mnie rozmiaru nie ma:(

suonko no ja widziałam jak tylko 1 był puszczany i nie zrobiło to na mnie wrażenia, ale myślę,że jakby było ich więcej, to wtedy to ładnie może wyglądać...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry