reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

ilonka nie nie jak na @ tylko pobolewa własnie na dole ,nigdy wczesniej tak nie miałam,cholera mi to zawsze cos sie przyplącze,az normalnie chyba dzis wieczorem sie znieczule wrrrrrrrrrrrrrr

a my myslimy nad ślubem....tzn nad cywilnym ale to takie wstepne plany wiec nie wiem co z tego jeszcze bedzie

reklama
Ilonka ja robię z tego przepisu Wielkie Żarcie - Przepis - Chałka z kruszonką-zawsze udana zawsze robiłam bez rodzynek, ale dziś je dodałam :-) Może wypróbuje też Twój przepis ;-)
agnes fajnie Wam wyszły te winietki, ja niestety nie mam zdolności manualnych ;-)
Bobo a masz kontakt do tej firmy foto i kam?
Mój przyszły mężuś chce liczyć po litr wódki na głowę, ale widzę z tego co piszecie, że to troszkę za dużo... Oprócz tego chcemy mieć jakieś winko, wermut, whisky...

mnie tez boli nie fajnie brzuch .... boje się żebym nie złapała jakiegoś wirusa od Matusia

na obiad zamówiłam pizze :sorry2:

my liczyliśmy 1,5l na parę , ale to z poprawinami też... Ale tak jak mówię, u nas cytrynówka zrobiła furorę i wódki zeszło bardzo mało...

suonko to na prawde nie problem z tymi winietkami. kupujesz ferrero rocher. takie metalowe zawieszki dostaniesz w sklepie w artykułami papierniczymi. to sa takie jak w sklepach mają. a nazwiska i imiona to na jakims ładnym papierze drukujesz wycinasz i gotowe.
litr wódki to przesada. a jak do tego jeszcze dojdzie wino, i inne alkohole to juz w ogóle. nam zeszło 30 butelek 0,5 l na 60 osób i chyba 12 butelek wina. a reszta alkoholu to juz w znikomych ilościach

scotland robiłam te filety, wychodzą bardzo pyszne :-) Także polecam!!
Rozia też myślę, że policzymy 0,75l na głowę z poprawinami...
agnes no to ładnie! U mnie będzie ok 80 osób a mój chce 150 butelek wódki kupić :-) Chyba będziemy pić ja później przez dwa lata jeszcze ;-)

reklama
Suonko to w sumie sie nie różnią te nasze chałki :) można dodać jeszcze skórkę z pomarancza i rodzynki do środka :) :) no i co czyżbym znów dziś robiła chałkę ???????? ale chyba zrobię w małej brytfance aby było tylko na kolację :) hehe :)

Do góry