reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Ilonko ja przymierzalam ten do karmienia i jakis taki wygodny ze juz zostal na cycuchach hehe ten drugi co wyslalas sliczny tez mi sie podoba ale ni ma rozmiaru na mnie :-(

karolinko:-D DSC00069.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczynki w poniedziałek obchodzimy z moim M rocznicę naszego związku i chcę Go dziś zaskoczyć jakąś pyszną kolacją i miłym wieczorkiem...:-)
Macie jakieś pomysły na szybkie pyszne jedzonko ?

kochane cięzaróweczki z czystym sumieniem polecam te spodnie :) SPODNIE CIĄŻOWE SZTRUKS RURKI rozm. S (2089923898) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
własnie przyszły do mnie i są rewelacyjne bo te dzinsowe odesłałam jednak po dłuuuuuuuuuuuugim namyśle bo kolor mnie wkurzał tego dzinsu !!!!!!!!!!
strasznie sie bałam bo zamówiłam roz S, bo patrzyłam na wymiary a nie na rozm, ale mają jeszcze luz i są super :)
zamówię jeszcze sobie u tej Pani te spodnie na wiosnę bo dziewczyny zachwalają

SPODNIE CIĄŻOWE KOKARDA RURKI rozm. S (2093895933) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

krak filmik super :) slicznie wygladaliscie :tak:
ehhh dopiero co ja sie szykowalam do wesela a tu juz po... jak ten czas szybko leci....
co do sluzu to nadl jest wiec zwiastuje mi on @ czekam na nia w pelnej gotowosci haha :-) niech no sie tylko franca jedna pojawi to ja sie z nia szybko rozprawie hihi :-)

Ilonko-to dzieciaczek będzie miał elegancką mamusie w takich rurkach:happy2: robiłaś sobie może usg 4D?podobno to fajna sprawa?

krak- filmik super ;) tylko ja balonów się boję, więc u mnie odpadały ;)
i tańczyliście walca!!! Super- nasz ulubiony taniec :) ciekawa jestem jak wyglądał w całości ;)

kurcze ja nei przepadam za rurkami bo ja za chuda jestem...ale jak mi sie pzytuje to moze bedzie inaczej :) .... spodnie dodane do zakładek :tak: ... jak upatrzysz jeszcze cos fajnego to od razu wrzucaj linka :)

a mnei cały czas muli :) .... ale sie ciesze :-) .... zaraz zwymiotuje chuuuuuuuuuuuuura:-):-):-):-):-)

Ilonka, super spodnie, ale mi się bardziej podobały te dzinsowe:zawstydzona/y: Ja za sztruksami tak średnio. Aż żal, że jeszcze nie mogę kupować ciążowych ciuszków, są takie śliczne i eleganckie, w ogóle nie przypominają namiotów, o których mi moja mama opowiadała

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ilonka - a wrzucisz mi jeszcze raz linka do tych spodni takich co miały byc chyba jako do spania? ... takie niby alladynki ?

Do góry