reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

No fakt Dj musi byc sprawdzony u nas grał akurat kolega :) super było a całe wesele wyniosło nas ze wszystkim ( łącznie salą, ubiorem, dj, kamerzystą itp) 12-13 tyś a robiliśmy po kosztach jak się dało...

reklama
Ilonka - przepis na chałke to był chyba mój bo ja tu kiedyś wrzucałam razem ze zdjęciem :) .... jak chcesz to moge ci wrzucic jeszcze raz ;-)

kurcze dziewczyny a ja to juz niewiele pamiętam ze swojego wesela :) ... stanowczo nei pamiętam ile płaciłam fotografowi ;) ... ale pamiętam że padało :-D

U nas zaproszenia robiła nam siostra, bo jest grafikiem komputerowym i zajmuję się reklamą:-) Wyszły na prawdę super... wszyscy się zachwycali i pytali skąd je mamy :-)

u nas niestety wesele nie zwróciło się do końca, ale i tak zebraliśmy więcej niż myślałam... Tylko,że ja na swoją część musiałam pożyczyć kasę i z tego co uzbieraliśmy oddaliśmy..

Ostatnia edycja:
ja zaproszenia zamawiałam na allegro. i wyszły super bez problemów tydzień i były u mnie z personalizacja gości

tu zamawialiśmy http://allegro.pl/artrose-slub-zaproszenia-slubne-classic-i2090194993.html

a winietki robilismy sami.

kupiłam ferrero rocher i wyglądalo to mniej więcej tak placecards.jpg

Ostatnia edycja:
My nie mieliśmy wsparcia od nikogo, moja mama jest sama bo ojciec zostawił nas jak miałam 7 lat, a teściu niestety marł, sami wspólnie uzbieraliśmy na całe weselę przez rok i udało się z wieloma wyrzeczeniami ale jesteśmy dumni :) wesele nam się zwróciło w 100%

nam za wesele placili wiekszosc moi rodzice. Moj maz to co udalo mu sie odlozyc to kupil alkohole owoce soki itp a tak to za wszystko placili moi rodzice. kasa ktora zebralismy byla dla nas rodzice nic nie chcieli.

reklama
No u mnie tez jest tak, że moja mama jest sama, bo ojciec zmarł jak byłam mała, więc ja tak jakby za swoją część zapłaciłam, pożyczając kasę, ale i tak więcej kasy dostaliśmy od rodziców mojego M i też nie chcieli zwrotu kasy za to.

Do góry