reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Lori ja tez dzis testowalam no ale piekna jedna krechaaaaaaaaaaa jednak moj cykl jeszcze trwa ale na cuda nie licze w tym cyklu :-( chyba zostane ja do tej 3000 strony bez dzidzi

reklama
Ilonko słodki ten Twój chłopczyk!! ;-)
Karolina a masz może te wierszyki? A pomysł z koszami fajny, chyba z niego skorzystam ;-) Teraz są taż takie fajne pudła na koperty, co by świadek nie musiał po kieszeniach upychać ;-)

Ja właśnie piekę chałkę. Kiedyś Ilonka mi smaka narobiła, znalazłam przepis i już robię trzeci raz, bo wszyscy się zajadają ;-)

Ilona synek przesłodki :)
scotland niestety nie sami, ściągnęliśmy gotowy z internetu :/ .. no i się wydało he he he:tak:
moja szwagierka chciała właśnie totolotka zamiast kwiatów ale nic nie wygrali, my dostaliśmy 3 totki od wuja tak nie oficjalnie i trafiliśmy 240zł :)

Witam dziewczynki:-) W końcu dotarłam do końca:-)

Lori chyba dawno nie dostałaś w dupsko ??!! Co to za jakieś czarne myśli chodzą Ci po głowie?! Proszę się wziąć w garść i myśleć pozytywnie, bo Kropka stresujesz !! No.

Suonko my prosiliśmy o totka, ale mieliśmy tylko 2 trójki, także nie polecam. Chyba wolałabym pierwszy plan ze zdrapkami, bo ja strasznie chciałam zdrapywać :-) Ale winko albo książki, to też fajny pomysł...
Aczkolwiek nam alkoholu tyle zostało,że każdy na odchodne dostał po flaszce, bo kupiliśmy 15 kartonów wódki i mieliśmy bimber domowy i cytrynówkę domową i ta cytrynówka tak gościom smakowała, że tylko to pili i zostało nam ok. 10 kartonów wódki.. :-) Do tej pory jeszcze mamy jakieś flaszki:-) Winko już poszło, bo ja uwielbiam wino :-)

Mój kot oszalał, od wczoraj tak wariuje, że nie wyrabiam, żeby ją przeganiać ... masakra jakaś... Pełnia, czy co?

Powiem Wam szczerze że winko chyba jest najlepsze mimo wszystko, zawsze się przyda... Jakbym miała wybierać jeszcze raz też bym tak napisała :)

reklama
Witam

Ilonko ale masz kucharza ślicznego:-):-):-)

Ja byłam na weselu miłośników zwierząt hihi i wierszyk był taki:

Bardzo byśmy chcieli,
by w tym dniu uroczym,
były uśmiechnięte
jakieś małe oczy.
A więc zamiast kwiatów,
do życzeń w kościele,
dołączcie "jedzonko" nasi przyjaciele.
My do piesków
z nimi pojedziemy
i w Waszym imieniu
schronisku przekażemy.