reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
No nie dziwie sie ja jestem z tych co sikaja od owulki i to na wszystko:-D:-D:-D
Lece sie wykapac...zaraz wracam ;-)

Heh Katy problem w tym ze nie mam sanek :( wiesz dzieci nie mam to i sanek brak
ja uciekam spać miłej nocki :) Dobranoc

Poszłam na chwilkę a Wy tu tyle piszecie, dzięki.
Ilonka dzięki, no najadłam się strachu, kontrola za 3 tygodnie i oby nic się nie zmieniło.

ależ mi narobiłyście smaka na pączki ♥

Ania ja tez nie mam.... ale mam patent z dziecinstwa...worek foliowy napchany czymkolwiek miekkim i gotowe :-D
Bobo najwczesniej 18 go nie ma sensu wczesniej...no chyba ze mnie @ zaskoczy bo moje cykle to jak rosyjska ruletka:-D

Jutro juz ide do pracy i popoludniu zabieram sie za przygotowanie czesci rzeczy na imprezke...na poczatek pojdzie moja ulubiona pieczen....ktora mozna smialo wykozystac na kanapki lub zrobic sos i bedzie na obiad :tak:

Aj tam aj tam....kazda ciezaroweczka czula oddech @ na plecach a pozniej byl piekny plusik:-) ....i u ciebie tez tak bedzie :tak:

idę dziewczynki się myć i dziś już chyba nie wpadnę... Jutro do was zaglądnę, M będzie w pracy, to będę mieć kompa tylko dla siebie :-)
życzę wszystkim dobrej nocki bez żadnych koszmarów:-)

reklama
Katy jakos nie czuje zeby byla fasola wrecz przeciwnie. niby jakis tam objaow mozna sie doszukac no ale nie wiem na fasole to chyba nie sa :-( niestety
a gdzie sie reszta podziala? poszly juz wszystkie spac?

Do góry