reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
marysia roszpunka marta dobranoc

ilonka ja bede nie dobra mama hehe tak moja mama mowi :-D:-D w sensie rygoru

dobra ja tez uciekam bo stary masaz ma mi zrobic bo plecy mi wysiadaja hehe dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marysia DOBRANOC :) i daj znac koniecznie jutro co i jak:) :)

Ja tez chyba lece zaraz, bo Jaś kurcze za dobrze ma ze mną ostatnio siedzi dopóki ja siedzę !!!!!!!!!!!!!!!!! wiec chyba czas na niego juz !!!!!!!

DOBRANOC KOBIETKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Dziewczynki jedzonka starczy dla wszystkich :tak: imprezke zaczynamy gdzies okolo 18-19 wiec moj dom waszym domem :-)

Ania kochana pomylilam sie juz pada snieg!!!!!!!!!!!!!!!:-D

katy dzięki za podpowiedź :) Człowiek całe życie się uczy :-) Kurczę jesteśmy na etapie kupna samochodu i już od kilku miesięcy szukamy i nic ...:-(

Katy co to za sałatka z zupek chińskich? Podasz przepis?

uffff przeczytalam.......ale sie rozpisalyscie hihi :-)
ja po ploteczkach i oczywiscie byly w galerii wyprzedaze i sie oprzec nie moglam slicznnej koszuli takiej do leginsow za 25 i zakiecikowi takiemu do spodni jeansowych czy zamiast kurteczki zeby ubrac za 35zl :szok: no grzechem byloby nie kupic hihi :-) jak macie CARRY gdzies to polecam mega wyprzezaze sa :-) polazilam troszke i mnie brzuszek zaczal bolec wiec wzielam no-spe i leze a sluzu mam tyle ze caly poznan moge obdzielic hihi :-)

Dobranoc dziewczynki kolorowych snów :)
Katy a mówiłam :tak:w końcu tak daleko od siebie nie mieszkamy ;)

Racja Aniu ale nie myslalam ze tak szybko dojdzie ....jak nie daleko to bierz sanki i smaruj do mnie...jeszcze nie spie :-D
Bobo tu dziewczyny pisaly kiedys ze na poczatku ciazy mialy taki sluz jak plodny wiec moze cos jest na rzeczy:tak:...a nie kusi cie na kolejne testowanko w koncu 2 dni minely
Rozia kochana jutro ci podam...obiecuje... bo robi ja moja sister (podzielislysmy sie obowiazkami) bo to wspolna impreza :tak:

reklama
Do góry