reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

O widze ze sie tloczniej zrobilo...i bardzo dobrze:tak:
Lorelain wszystkiego naj dla M.
Roszpunka fajnie ze bedziesz mogla spedzic weekend z M tylko spokojnie nie udus chlopaka
Aniu u nas na razie sniegu nie ma ale podobno juz w nocy i jutro ma padac, tak ze nie bedziesz sama
Marysiu to daj nam znac jak ci poszlo na USG a my zaciskamy &&&&&&&&&&
Rozia jak nie pamietasz komu odpisac po dluzszej przerwie to rob tak jak ja....biore kartke i pisze komu co i jak
Marta to mamy cos wspolnego...tez uwielbiam nutelke

A ja wlasnie robie liste produktow na imprezke, mamy zamiar zrobic:

-bigos
-przepyszna pieczen z miesa miel w boczku
-salatka z zupek chinskich
-salatka czosnkowa z makaronem i kurczakiem
-watrobka w boczku
-salatka z mozzarelli
- tort 3 kawowy
-serniczek :-D;-)

reklama
co do zmniejszania biustu też o tym kiedyś myślałam mój rozmiar to 70F
ale wracając do operacji moja znajoma miała tę operacje bo zawodowo tańczyła i musiała ale to co przeszła to masakra!!!!!
8 miesięcy bólu do tego stopnia że nie mogła rąk unieść :( mówiła że cały czas ją bolało ale jak sama stwierdziła było warto :)
Witam nową staraczkę :)

Roszpunka ide w walentyki, takze czeka nas nerwówka , ale bardzo bym chciała miec niespodziankę, no ale znajac życie wypnie sie tyłkiem i tyle bedzie , no ale chyba wypróbuję metodę zagubionej,,,,,, od razu zapowiem aby sobie jaj nie robiło i sie ujawniło juz :) może poskutkuje :) :-D
Marysia mysle ze jak lekarz ma dobry sprzęt to zobaczy napewno juz :)

Katy mniam mniam ale mi smaka narobilas - ale co tam my w niedziele idziemy do tesciow bo obchodza 35 rocznice slubu wiec napewno pojem - moja tesciowa gotuje najlepiej na swiecie:-)

ILONKA lekarza mam jednego z najlepszych na naszym terenie a i sprzet ma nowy wiec moze...coz pozostaje czekac do jutra. A Ty kiedy masz kolejna wizyte ? :-)

Ostatnia edycja:
marta ja np nie lubie miekkich stanikow bo czuje sie jak bez a sztywne to i malo ich a jak ubiore to dodaja objetosci i dupka

katy niammm 663.gif

ilonko
ja bylam bardziej zdesperowana i powiedzialam ze wpierdziel dostanie hihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Może i mi udałoby się dostać we wtorek... To ja też porozmawiam z Maleństwem, ale na razie mnie nie słucha i nie daje żadnych znaków swojej obecności.

Żegnam się z wami na dziś i na weekend. Będziecie miały mnie i moje marudzenie z głowy. Udanego weekendu. PA.

hihihihi u mnie już biało :D:D:D:D:D:tak::tak:
czyżby jutro dzień w domku? hurrra
Katy u ciebie też niedługo będzie biało zobaczysz

zagubiona no wiem ale juz nie chciałam robić z Ciebie tutaj matki tyranki hihi !!!!!!! :) to moze i ja tak powiem to sie wystraszy albo jeszcze bardziej wypnie tyłek do klapsa :-D

Roszunka wracaj do nas szybko i naciesz sie męzem i nie gadaj głupot :) ale mamy przesrane obie jak nasze ciągle w delegacji :( ehhhhhh mój moze jutro wróci, OBY !!!!!!!!
Marysia w walentynki idę :) a TY myslę ze juz poznać płec jesli sie ładnie ułoży :)

Katy Jezu kobito ale narobiłaś mi smaka na sernik i bigos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
OK dziewczynki ja tez sie zegnam ale tylko do jutra, dam znac po wizycie, a tymczasem oczka mi sie same zamykaja a o 5.50 trzeba wstac - dobrze ze to juz piatek, slodkich snow laseczki:-)

Do góry