reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Aga my mieliśmy taki plan aby czekać az do porodu ale ciekawośc niestety jest silniejsza , choć ciągle mi mówią w koło ze bedzie chłopak bo wyładniałam ale ja chce wierzyć w coś innego :) i nie chce słuchać i zaprzeczam zawsze jak słyszę "bedzie drugi synek" :sorry2:

Marysia trzymam kciuki za wizytę !!!!!!!! daj znać nam co i jak :) moze płec poznasz :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczynki:)

Udało mi się nadrobić wczorajszy i dzisiejszy dzień, ale efekt jest taki,że nie pamiętam co komu mam odpisać... :baffled:
Aga witaj i szacun za przeczytanie całości, ja nie dałam rady:zawstydzona/y:
Ja robiłam sobie toxo na to czy w ogóle miałam styczność i wyszło,że miałam. pewnie w ciąży( jak już mi się w końcu uda w nią zajść) zrobię czy ją jeszcze mam.

Ilonka, kiedy idziesz na kolejne badanie?
Dziś rozmawiałam z taką dziewczyną w pracy, która jest chyba 5 dni przede mną i już wie co będzie miała. Może w środę mi też coś się ukaże...
marysia, powodzenia na badaniu.

aga, masz już komplet dzieciaczków więc teraz pewnie jest ci to obojętne. Też bym chciała żeby moje życzenia się spełniały:-)

Marysia77 a ja mam duży biust i w cale nie jestem zadowolona, w ciąży będzie jeszcze większy. Chciałabym go pomniejszyć ale czytałam że to bardzo bolesne :/

Marta ja mam tak samo...

Pochłonęłam dziś 3 pączki :zawstydzona/y: Ale bylismy dziś w Realu, a tam mają najlepsze pączki na świecie i nie mogłam się powstrzymać :zawstydzona/y:

ILONKA, ROSZPUNKA dzieki za kciuki mam nadzieje ze bedzie ok - plec oczywiscie chcialabym znac ale nie wiem czy nie za wczesnie - to dopiero 13 tydzien, a marze teraz o corci.
MARTA -ja z checia przyjme troche nadmiaru biustu :-D

marta ja tez mam problem z duzym biustem i zdecydowalam sie ze w przyszlym roku ide na zmiejszenie poboli przez jakis czas ale za to pozniej bede miala ulge i szalenstwo zakupowe sexi staniczkow ;p

reklama
Do góry