reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Piąteczka gratulacje!!!
Kurcze niby dziś mało być cieplej ale jakoś tego nie czuję :) Już bym chciała być po @ i zacząć działać, to lubię najbardziej :)))). Muszę tylko dostać się do gina, żeby zerknął na wyniki i wydębić od niego lutkę :)

reklama
hej u nas już cieplej czyt. -12:)) i śnieg sobie ładnie pada.
ja chyba też dziś będę podczytywać w ciągu dnia bo po południu wychodze i potem będzie za dużo nadrabiania:)))

piąteczka powiedziałaś m??

I ja sie witam !!!!!!!!!!!!!

Piateczko super gratulacje kochana spokojnej ciazy i wogole wszystkiego dobrego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja zaraz siedam do szurania. Wczoraj ogladalam z chlopakami ciaze z zaskoczenia. Kubus pyta sie mnie mamo a tak wogole to dlaczego ty chcesz coreczke??? Ja mu odpowiadam ze mam 4 synkow i chcialabym wkoncu robic kiteczki i szyc spodniczki na to on odpowiada za wolalby jednak miec znowu braciszka :sorry: a za chwile pyta sie Szymonka co on by chcial a maly po zastanowieniu mowi ze on chcialby kroliczka :eek::eek::eek: a swoja droga to dzieciaki jeszcze nie wiedza o ciazy , powiemy im po wizycie u lekarza.

MILEGO DNIA BABECZKI

hej! jestem już w pracy więc mogę was nadrobić.

lorelian
imię dla chłopca Julek (Juliusz) jest boskie. mój brat ma właśnie bliźniaki Julka i Antosie i one są mega słodziutkie. a Juluś to taka mała przylepa cioci. Antosia to za to kobitka z charakterem. tak więc gdyby nie to ze brat ma to też bym takie imię dała. a tak będzie Aleksander lub Nina

piateczka gratuluję bardzo. należało się wam. spokojnych tygodni zyczę

Piąteczko - gratulacje!!!!! :)))) Ależ to staranie się potrafi nas zaskakiwać!:)

Suonko - zazdroszczę Ci (w takim pozytywnym sensie) tego okresu przygotowań do ślubu :)))

Ja dzisiaj jednak pójdę po ten test choć i tak nadziei prawie nie mam, ale chcę mieć pewność. Tak po cichutku poproszę, żebyście trzymały kciuki, może i na mnie spadnie cud?

Piąteczko, cudowne wieści z rana!!!! Gratuluję i tulę z całych sił!!!! Teraz już musi być wszystko dobrze. Twoja fasolka jest bardzo silna, więc nie martw się o nią:-) Ciekawa jestem reakcji mężusia:tak: Tak się cieszę:laugh2:

Swoją drogą, ale ten los jest przewrotny...

Ja dziś dostarczyłam do pracy L4. Niestety nie było dyrektora i nie mogłam załatwić sprawy do końca:-( Więc to nie koniec stresu:-(

Ostatnia edycja:
Witam:)

Piąteczka gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No i spokojnej ciaży do końca życzę... hehe u Ciebie trochę krótsza ta ciąża tylko 7m-cy zostało.

Ja niestety dużo czasu leżę tak mnie kręgosłup boli że szok.Najlepiej się jeszcze czuję jak chodzę a pogoda taka,że spacerek krótki i do domu się ciągnie bo zimno.Siedzieć to wcale nie mogę stąd tak mało tu jestem, ale na leżąco Was podczytuje i cały czas za wszystkie ściskam kciuki.

reklama
Do góry