reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

nie wiem czy śmiać się czy płakać. M jeszcze nie wie bo śpi. Mama mało sufitu nie zniszczyła z radości.

reklama
Piateczka ale wiesci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
Jejciu jak ja sie ciesze
Bardzo ci gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....widzisz jakie zycie moze byc zaskakujace :tak::tak::tak:
Czyzby to bylo po twoich igraszkach w jaskini?????
Ja sie domagam suwaczka :tak::-D:-D

:-D:-D:-D my juz wiemy a ciezaroweczki dopiero jutro sie dowiedza....ale sie zdziwia :tak::-D:tak:
Idz i odpoczywaj Zzagubiona oby juz bylo wszystko ok;-)

katy chyba tak bo to przed wyjazdem by musiało być. Ale teraz mam strach. Stres, trzy razy porządna dawka alkoholu. schudnięcie. cholera i skąd ten okres był i to plamienie gigantycznie długie? umieram ze strachu

to mam nadzieję że rozpoczęłaś dobrą passę:-) niech się fasolki teraz posypią

katy ten twój fotel to super do ogrodu ale ja mam tylko balkon więc raczej odpada.. ale Tobie na pewno fajnie będzie pasować:)

ja też zmykam spać, coś mnie brzuch jak na @ pobolewa:-(

to się zdziwią dziewczyny na pewno:szok::szok:

dobranoc

piąteczka nie martw się, jak taka dawka stresu nie zaszkodziła fasolce to znaczy, że ona cię już nie opusci i silna jest.
Musi być, po takich rodzicach!!!

Piateczka spokojnie skoro wrocilas od gina i wszystko jest ok to chyba on wie lepiej tak???? Teraz spokojnie juz wiesz ze masz pod serduszkiem dzieciatko wiec rob tylko to co musisz a i jak sie m dowie to mysle ze bedzie to dla niego motorem do powrotu do zdrowia, do starania sie i do tego zeby byc jak najszybciej samodzielnym. Mialas duzo stresu wiec plamienie moglo sie pojawic z wycienczenia albo poprostu mialas jakas malenka cyste i sobie pekala wraz ze wzrostem dzidzi....tak dziewczyny mialy a dzieciatka rodzily sie zdrowe wiec tylko spokojnie i ciesz sie bo te 7 juz miesiecy zleci ci i naewt nie zobaczysz kiedy :tak:
Jane pa sloneczko spij spokojnie ;-)
ja tez zachwile zmykam ale jeszcze sie tu pociesze chwile z Piateczka :tak:;-)

reklama
Do góry