reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ale boisz sie ze z radosci cos mu sie stanie tak....gwarantuje ci ze na poczatku bedzie w szoku ale to bedzie dla niego powod do powrotu "do zycia"
A masz zdj fasolki....i wstawiaj nam tu suwaczek :tak:

reklama
Dzoana ja bym chciala :tak:bo sie stara ekipa kruszy:szok:...nie dlugo ze starych sama zostane:sorry2: ....ale napewno nie w tym cyklu skoro bezowulacyjny :zawstydzona/y:

no nie mogę cholera dodać zdjęcia znów. Mam wrócić za cztery tygodnie na genetyczne. ps. Mama łazi po domu jak nakręcona i ma chęć go obudzić. ja zresztą też.

Piateczko potem ci juz chlop nie zasnie do rana :-D
Ja zmykam do jutra ....ale sie ciesze :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

katy ja zostaję !!! i
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
wszystkie dla Ciebie zielone fluidki

Piąteczka - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co prawda nie jestem w temacie co z Twoim mężem nie tak - domyślam się, że cos sie stało i teraz jest pod Wasza opieką, ale życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

reklama
No nie!!!
Jak ja nie mogę do was zaglądać popołudniu to sie najważniejsze rzeczy rozgrywają.... :(

Tygrysku- Ty wiesz.... gratuluję najpiękniej jak potrafię. Tak się cieszę ;)

Widzę, że towarzyszyły Wam dzisiaj poza ślubnymi tematy zakupowe. Ja jeszcze jestem od nich daleka ;) ale to pewnie kwestia czasu i zacznę szaleć ;)

No ale zobaczymy...

Miłego dzionka Wam życzę ;)

Do góry