reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
juz wszystko ok tak dzwonilam mialam co pol godziny mierzyc cisnienie jezeli utrzymywalo by sie takie wysokie dluzej niz 4h to do szpitala mialam jechac a na nos rutinoscorbin mam brac na szczescie cisnienie spadlo do 130/79 z 144/92 po ok 2h brzuch niebolal jedynie co to mam kontrolowac czesciej je a teraz mam 119/69

Zzagubiona a czy ty czasami podswiadomie nie denerwujesz sie ze teraz jest ciaza w okolicy daty odejscia Twojego aniolka???? Sorki ze tak bezposrednio, mam nadzieje ze sie nie gniewasz:sorry2: pamietam jak pisalas jak bardzo sie stresujesz i przezywasz

Jane swietny ten fotelik:tak:...tamten bym chciala na zewnatrz :-)

w naszym świecie staranek nie ma reguł. jak pisałam, dostałam @ w sylwka. plamienie ponad 30 dni. dziś byłam u gina.
wszystko ok

JESTEM W 8 TYG CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!

rozia dlatego w dzien sie nie odzywalam by was nie stresowac ;p;p

katy cos moze w tym byc ale to chyba bardziej wina pogody dzisiaj bo i mama zle sie czula moj m tez dzis jakis nie taki z pracy wrocil

Piateczka gratuluje kochana hehe widzisz a nie mowilam ze los lubi odplacac szczesciem nieszczescia

reklama
Zagubiona, dobrze, że wszystko skończylo się tylko na strachu:szok:
Ale mi się spać chce, nie wiem jak wytrzymam do 6:-(
Piateczka, SUPER!!!! GRATULACJE:-) To teraz trzyma &&&&&&& żeby ciąża przebiegła bez komplikacji:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry