reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

lori mnie się Julek podoba :tak:i nawet o tym imieniu myślałam ;-)
ja testuje a raczej termin @ mam na 19 lutego zobaczymy co los przyniesie

reklama
Lorelain moja szwagierka szalala na punkcie tego imienia i szczerze to przedtem mi sie nie podobalo ale teraz mysle ze jest slodkie :-)

Ja tam wozkow nie szukam na razie:-( ale jestem w temacie rzeczy do nowego domu:-), na wakacjach bedziemy robic tynki i moze zaczniemy robic lazienki ikuchnie na jesieni wiec szukam
Znalazlam takie lampy do sypialni ktora bedzie w jasnych cieplych kolorach :-)Lighting | Homeware | Next Official Site (Page Six) bardzo mi sie podobaja i chyba je kupie w przyszlym tygodniu :tak:

katy ogólnie czuję się się normalnie i o dziwo jak na razie za bardzo nie świruję:tak: choć chciałabym już testować.
teraz od jakieś godziny trochę czuję podbrzusze ale poza tym nic. A no cyce powiększone ale akurat to zawsze mam kilka dni przed @ :-(
a co do upławów to bez wkładki teraz ani rusz i z obserwacji śluzu też można zrezygnować:-D ale poza tym nie odczuwam jakiegoś dyskomfortu z powodu "dowcipnej" formy lutki;-) gin. powiedział, że działa bezpośrednio tam gdzie powinna i omij wątrobę. A teraz i tak witamin dużo wcinam to może i lepiej.

fajne lampy:))

lori Julian fajne imię:happy:

u mnie mąż wybierał ostatnio to teraz wybieram ja

ja dziewczyny cały czas bardzo trzymam za was kciuki!:-)

edit:

Katy
- podoba mi się ta jajowata :D

Jane - u ciebie ta temperaturka bardzo obiecująca ;)

Marta ladne imiona :-) widze ze kolejna z Poznania :-) gdzie Kochana mieszkasz? kiedy masz termin @?
Ciekawe ktora bedzie pierwsza w lutym?

reklama
Może Wam Kochane trochę powiem o sobie bo tak piszę i nie wiecie z kim. Otóż mam 26 lat, a mężuś 29. Jesteśmy małżeństwem prawie dwa latka :) a razem w sumie cztery... jestem na ostatnim roku studiów i w czerwcu mam obronę magistra, pracuję od początku ale niestety nie w zawodzie, szukam czegoś ale jest ciężko, na razie muszę tu być bo mam umowe o pracę, też jest nieciekawie ale jak tylko zafasolkuję idę na l4, wiem... trochę egoistyczne z mojej strony. no to tyle o mnie :)

Do góry