reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Lori tyle twojego ;-)
Sylwia moze ten bedzie bardzo dlugi a skonczy sie za 8 miesiecy :-D
Jane pieknie wygladalas:tak:, szykownie i romantycznie ...i sliczna z ciebie kobitka ;-)fajnie ze sie pokazalas :tak:....przynajmniej wiem z kim pisze a swoja droga tak myslalam ze masz ciemne dlugie wlosy :tak::-) nie wiem dlaczego

reklama
ania fajowe to siedzisko!!!
jeżeli lutka nic nie da i moja fl się nie przedłuży to powinnam dostać @ 11 lutego czyli w sobotę ale modlę się żeby nie przyszła!!!
katy thankyou.gif ja też nie wiem dlaczego tak myślałaś ale trafiłaś w 10:)

dziewczynki a co że droga ;) żeby tylko się fasolinka pokazała to ja zrobię wszystko żeby miała cudownie :)
akurat tutaj pieniądze to nie problem

Bobo ja sie pokazalam na szalonych w zdjeciach ;-)
Jane
widze ze fajnie sie tempka pnie:tak: a jak sie czujesz....i powiedz mi jakie sa te slynne uplay po lutce??? Bo ja nie wiem a mam nadzieje ze tez bede miala szanse na nie....tylko moze w kolejnym cyklu:zawstydzona/y:
Ania szalejesz :-D

OJ CHCIALA BYM ZEBY TAK DLUGO TRWAL TEN CYKL KATY :-p
oj widze, jakie drogasne rzeczy ale napewno cos bym wymyslila nowego :tak:
marta i bobo trzymam za was kciuki a ktos wczesniej testuje ??

no właśnie dziewczyny przyznać się kto teraz najszybciej testuje :-p

co myślicie o imieniu dla chłopca Julek?

reklama
ja termin @ mam na 13.02 i oby ta 13 okazala sie szczesliwa o ile wczesnie wredota sie nie zjawi. kto ma wczesniej niz 13 termin? ciekawe ile fasolek bedzie w lutym? poki co nie ma zadnej :-(
lori Julek ladne imie, podoba mi sie :-) u mnie bedzie Julia i Mikołaj :-)

Do góry