reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Ja sobie tak myślałam że będąc w ciąży i na l4 zrobiłabym złożyłabym papiery na kuratora sądowego lub społecznego, taką pracę bym chciała, czytałam, że trzeba mieć od 9 miesięcy do 1,5 roku przeszkolenia i zdać egzamin teoretyczny i praktyczny.

bobofrutek - domyślam się, że przy takim wyniku nie było owu, więc albo cykl bez owu, albo jestem przed owu i znowu przede mną beznadziejnie długi cykl, gdzie nic nie można wyliczyć :( no i nowe pryszcze na twarzy i bolące cycki, więc hormony szaleją jak głupie. Gdybym wiedziała, jak rozreguluje się mój organizm, nigdy nie wzięłabym pigułek!

anisiaj no to nieciekawie Ci sie porobilo po tych tabsach. ja bralam i nie bylo problemu po odstawieniu zaszlam bez problemu w ciaze . cykle mialam zawsze takie same. teraz czekam na okres albo na dwie kreseczki :-)
marta kurator to ciezka praca i wedlug mnie czasem niebezpieczna
rozia Ty sie pokaz nam kochana :-)

bobofrutek - tak się porobiło, że aż tracę nadzieję, ale może to i dobrze, że mam mniejszy zapał, może się zaskoczę miło :)

kurcze jak tak sobie czytam co piszecie to jeszcze uświadomiłam sobie, że dziś mnie trochę wypryszczyło:-( i jakoś jeść mi się dziś chce cały czas:wściekła/y:
katy ja cię już widziałam:-D podobne fryzurki teraz mamy bo ja też grzywkę sobie zrobiłam we wrześniu, tylko ty blondyneczka:)

jane - ale te pryszcze to jakoś interpretujesz? moja kosmetyczka zawsze mówi, że jak na brodzie i w ogóle w okolicach żuchwy, to jakieś jazdy hormonalne się toczą. I ja jestem tego prawdziwym przykładem ostatnio :(

reklama
a wiecie że coś w tym może być bo ja problemów z cerą raczej nie mam a w ciąży wyskoczyły mi trzy syfki na szyi prawie pod brodą :dry:

Do góry