reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Ja sobie tak myślałam że będąc w ciąży i na l4 zrobiłabym złożyłabym papiery na kuratora sądowego lub społecznego, taką pracę bym chciała, czytałam, że trzeba mieć od 9 miesięcy do 1,5 roku przeszkolenia i zdać egzamin teoretyczny i praktyczny.

bobofrutek - domyślam się, że przy takim wyniku nie było owu, więc albo cykl bez owu, albo jestem przed owu i znowu przede mną beznadziejnie długi cykl, gdzie nic nie można wyliczyć :( no i nowe pryszcze na twarzy i bolące cycki, więc hormony szaleją jak głupie. Gdybym wiedziała, jak rozreguluje się mój organizm, nigdy nie wzięłabym pigułek!

anisiaj no to nieciekawie Ci sie porobilo po tych tabsach. ja bralam i nie bylo problemu po odstawieniu zaszlam bez problemu w ciaze . cykle mialam zawsze takie same. teraz czekam na okres albo na dwie kreseczki :-)
marta kurator to ciezka praca i wedlug mnie czasem niebezpieczna
rozia Ty sie pokaz nam kochana :-)

bobofrutek - tak się porobiło, że aż tracę nadzieję, ale może to i dobrze, że mam mniejszy zapał, może się zaskoczę miło :)

kurcze jak tak sobie czytam co piszecie to jeszcze uświadomiłam sobie, że dziś mnie trochę wypryszczyło:-( i jakoś jeść mi się dziś chce cały czas:wściekła/y:
katy ja cię już widziałam:-D podobne fryzurki teraz mamy bo ja też grzywkę sobie zrobiłam we wrześniu, tylko ty blondyneczka:)

jane - ale te pryszcze to jakoś interpretujesz? moja kosmetyczka zawsze mówi, że jak na brodzie i w ogóle w okolicach żuchwy, to jakieś jazdy hormonalne się toczą. I ja jestem tego prawdziwym przykładem ostatnio :(

reklama
a wiecie że coś w tym może być bo ja problemów z cerą raczej nie mam a w ciąży wyskoczyły mi trzy syfki na szyi prawie pod brodą :dry:

Do góry