reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
lorelain u mnie temp. obiecująca ale jakoś jeszcze się nie cieszę... wiesz sama, że zawsze jeszcze może z wielkim hukiem spaść. Ale przyznam, że fajnie tak dla odmiany nie martwić się co rano, że nie wzrasta. Od razu humor mi się poprawia jak patrzę na wykres:)) Chyba dlatego jestem trochę spokojniejsza.
Co do imion to mi się ostatnio Adam spodobało ale m nie za bardzo a dziewczynka będzie najprawdopodobniej Ola:) Jakoś z męskich imion nic mi się nie podoba. Ale może tu jakieś pomysły podłapie;-)

bobo mieszkam na winogradach a dokładniej na zwycięstwa. Studiuje na Wyższej Szkole Nauk Humanistycznych i Dziennikarstwa na kier pedagogika resocjalizacyjna i w tym bym chciała pracować a niestety na razie jestem w telemarketingu :( straszna praca miała być przejściowa a okazała się na dłużej ...

Lori wlasnie mysle nad ta w tymi jajowatymi te male nad nakastliki pojda a ta duza na sufit :-)

jestem dziewczynki i ja, ale tylko na chwilkę, bo strasznie mnie głowa boli i muszę się położyć:-( Jak mi przejdzie, to wrócę do Was:-) a tak na szybko:

jane ślicznie wyglądałaś, ale ja myślałam,że Ty blondynka jesteś:-)

Katy a ja nie jestem na szalonych i nie wiem jak wyglądasz:-(

Ilonka super są te jeansy:-) Ja nawet teraz bym sobie takie kupiła:-)

Dzwoniłam dziś do mojej Pani gin i mnie wkurzyła, bo powiedziałam jej,że chcę lutkę bub coś, a ona,żebym przyszła na kolejny monitoring. Nie wiem po co, chyba,żeby tylko kasę ze mnie wydobyć :wściekła/y:

marta ja tez pedagogike ale przedszkolna i wczesnoszkolna i rowniez chcialabym w zawodzie pracowac ale poki co nie jestem w stanie podjac pracy a ja mieszkam na winiarach :-)

reklama
Ja powinnam testować, ale przy progesteronie 0,93 to nawet nie marnuję testu.

U nas będzie Franek i Zosia - z miłości do zwierząt i do mądrości ;)

A skoro mowa o zawodach - ja jestem psychologiem dziecięcym i jak się napatrzę w pracy to jeszcze bardziej mi się chce swojego dziecka ;)

Do góry