reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
lorelain u mnie temp. obiecująca ale jakoś jeszcze się nie cieszę... wiesz sama, że zawsze jeszcze może z wielkim hukiem spaść. Ale przyznam, że fajnie tak dla odmiany nie martwić się co rano, że nie wzrasta. Od razu humor mi się poprawia jak patrzę na wykres:)) Chyba dlatego jestem trochę spokojniejsza.
Co do imion to mi się ostatnio Adam spodobało ale m nie za bardzo a dziewczynka będzie najprawdopodobniej Ola:) Jakoś z męskich imion nic mi się nie podoba. Ale może tu jakieś pomysły podłapie;-)

bobo mieszkam na winogradach a dokładniej na zwycięstwa. Studiuje na Wyższej Szkole Nauk Humanistycznych i Dziennikarstwa na kier pedagogika resocjalizacyjna i w tym bym chciała pracować a niestety na razie jestem w telemarketingu :( straszna praca miała być przejściowa a okazała się na dłużej ...

Lori wlasnie mysle nad ta w tymi jajowatymi te male nad nakastliki pojda a ta duza na sufit :-)

jestem dziewczynki i ja, ale tylko na chwilkę, bo strasznie mnie głowa boli i muszę się położyć:-( Jak mi przejdzie, to wrócę do Was:-) a tak na szybko:

jane ślicznie wyglądałaś, ale ja myślałam,że Ty blondynka jesteś:-)

Katy a ja nie jestem na szalonych i nie wiem jak wyglądasz:-(

Ilonka super są te jeansy:-) Ja nawet teraz bym sobie takie kupiła:-)

Dzwoniłam dziś do mojej Pani gin i mnie wkurzyła, bo powiedziałam jej,że chcę lutkę bub coś, a ona,żebym przyszła na kolejny monitoring. Nie wiem po co, chyba,żeby tylko kasę ze mnie wydobyć :wściekła/y:

marta ja tez pedagogike ale przedszkolna i wczesnoszkolna i rowniez chcialabym w zawodzie pracowac ale poki co nie jestem w stanie podjac pracy a ja mieszkam na winiarach :-)

reklama
Ja powinnam testować, ale przy progesteronie 0,93 to nawet nie marnuję testu.

U nas będzie Franek i Zosia - z miłości do zwierząt i do mądrości ;)

A skoro mowa o zawodach - ja jestem psychologiem dziecięcym i jak się napatrzę w pracy to jeszcze bardziej mi się chce swojego dziecka ;)

Do góry