reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Lori wszystko piękne naprawde, tylko miec fortunę :sorry:
polisia spokojnie wszystko powolutku i bedziesz wiedziec co i jak :) Ja tez nie wiedziałam jak byłam z Jasiem w ciązy, i żałuję bo tyle fajnych gadzetów ominęło Jasia :(
Lori ja tylko śpię bez , a w dzien to nie umiem i nie lubię chodzić bez stanika, bo grawitacja działa na maxa :p hehe, poza tym na szczęscie mnie nie męczą jak z Jasiem !!!!!! wtedy to był koszmar !!!!!!!!!!

reklama
ale super "zabawki" pokazałyście nie mogę się doczekać zakupów :tak::tak::tak:
oj oby jak najprędzej bo jakiejś depresji dostane ;/

hej jestem:)

losiczka to dobrze, że dajesz radę tylko uważaj na siebie.
rozia zrobiłaś mi smaka na jarzynową:tak:

fajnie wam że już możecie sobie szukać łóżeczek, wózków i tego wszystkiego, ja niby też mogę ale wolę się nie nakręcać...
co do ciuchów to mam już trochę od siostry. Mam też cały wór zabawek. Zostawia mi takie lepsze zabawki i ciuchy. Szwagierka teraz w ciąży to pewnie też coś będzie chciała dać. No i moja teściowa po szmateksach szaleje bo lubi więc zawsze coś fajnego wygrzebie... w ogóle to śmieszna historia jest z tym związana tylko jeszcze nikt oprócz nas (i teraz już was:)) nie wie. Mianowicie teściowa kupiła gdzieś koło lutego/ marca zeszłego roku super sukienkę ciążową, taką imprezową, np. na wesele. Ja ją dla zabawy ubrałam i wsadziłam sobie poduszkę ... i tak mi się spodobało, że postanowiliśmy wcześniej zacząć staranka...jak by teściowa wiedziała.... no ale kiedyś w końcu się dowie;-)

a co do sukien ślubnych to każda w innej lepiej wygląda i lepiej się czuje. Ja lubię proste i na najmniejszym kole.

Ostatnia edycja:
reklama
Roszpunka nie wiem czy te cycochy to na fasoline . chcialabym no ale nie nastawiam sie i nie robie w najblizszym czasie testow bo juz na jedna kreche sie napatrzylam.
katy dzieki za &&&&&& przydadza sie o ile jest fasolinka.
tempka mierzonw wieczorem po lezakowaniu 37 i pozniej tez 37. zobaczymy czy rano skoczy, cyce jak bolaly bola :-( jesli to na wredna @ to niech juz przylazi bo tylko sie wkurzam :wściekła/y:
te wszystkie gazdzety dla dzidzi sa przecudowne:-) ehhh ja juz sie nie moge doczekac kupowania oby to juz niebawem sie stalo hihi :-)

Do góry