reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilonka - super jest ta huśtawka którą wstawiłaś ... będę musiała sie zastnowić nad nową bo ja sój elrzaczek pożyczyłam przyjaciółce a ta dwójkę dzieci już w nich odchowała więc trochę jest wyeksploatowany :sorry:

bardzo podoba mi się taka pościel FLOWERS cot bumper, Nursery ... poprosze o nią siostrę, będzie w czerwcu to by mi ją przywiozła ;-)

coś takiego będę u nas szukać na wiosnę do leginsów i balerinek http://www.vertbaudet.co.uk/materni...tm?ProductId=017003119&FiltreCouleur=0062&t=6

Ostatnia edycja:
reklama
Lori teraz tyle tego jest ze by sie chciało wszystko :) :-D ale ja przy Jasiu nie miałam nawet leżaczka, mam tylko krzesło do karmienia jak coś ;-) posciel piękna , podoba mi sie ta w zwierzątka no i ten śpiworek do tego ahhhh cudo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e
Ja jak sobie tak myslę i obliczam to chyba 2 tysiące to bedzie chyba mało !!!!!!!!! masakra

a własnie jakie są zmiany w becikowym ????? któraś wie???????? bo widziałam ze było dzis w gazecie a juz nie kupiłam !!!!!!!!!!!!

ale Wy dużo piszecie :) przeczytałam wszystko i już nie wiem co napisać :D
fajne te cuda wstawiacie, raaany ja to w ogóle jeszcze o tym nie myślę, w ogóle jestem zielona w chustawkach, przewijakach, mebelkach aaaaaaaaaa :D póki co dzisiaj mnie tak bolą cycusie, że szok

Pościel śliczna. Bujaczek też fajny. Kołyska też. Ten z Fisher Pricea jest o tyle fajny że jest na prąd, ma 6 biegów, i obracany leżaczek. Da się go ściągnąć i postawić na ziemi. Ma melodyjki i ruchome wiszące zabawki. Myślę nad używanym, ale zdecydowanie tańsze są na angielskim ebayu. Jeszcze dużo czasu mam żeby coś wybrać.

Ilonka, ten lekarz miał takie stare usg z małym ekranikiem. Poza tym Małe było wygięte w łuk, więc nie można było go dobrze zmierzyć, więc nie sugeruję się tym pomiarem, bo wyszło mniej. Ale główka była w sam raz na ten dzień:tak: Będę odpoczywać ale najpierw muszę iść poinformować dyrektora że nie będę pracować już. Boję się:-(

Dziewczyny co z tym stanikiem? Kupić normalny czy taki ciążowy jakiś??? Dziś w pytaniu na śniadanie pokazywali śliczne do karmienia. http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazy...is-katarzyny-cichopek-na-jedrny-biust/6441005

Ostatnia edycja:
ja mam cos takiego dla malej :
c_big981800.jpg
1291121605_142781756_1-Zdjecia--Krzeselko-Milly-Mally-Active-1291121605.jpg
g1.jpg

no to laseczki ja lecę do wanny żeby zdążyć przed chłopakami i może przeczytam jeszcze coś ciekawego w "będę mamą" :-D

jak jeszcze upatrzycie coś fajnego to wrzucajcie bo ja sobie wszystkie linki zbieram do ulubionych .... a potem .... hulaj dusza i karta kredytowa męża :-D:-D:-D:-D:-D

Hej dziewczynki
Alez tu sie pisalo dzisiaj..........:tak:

Gosiulek ja tak mam ale ja mam po tej laparoskopi i co drugi miesiac:tak:
Bobo wiec trzymamy &&&&&&&&&&&&&:-)
Suonko ja bym wolala ciebie zobaczyc w takiej sukience ;-)
Anisiaj alez piekna sukienke mialas:wink:
a u mnie dalej katar i gardlo trzyma ale tempka stoi i nie zaznaczam jako zaburzonej bo goraczki nie mam...jak myslicie zaburzona czy nie????:eek:

reklama
Do góry