reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

bobo- to ja przesyłam porcję swoich fliudków na te winiary.... :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dziewczyny- póki co sie nie pochwalę brzuszkiem, bo go nie mam jeszcze ;) póki co to mam tyłek większy i mi poszło troszkę w boczki, ale to na pewno nie ciążowe ;))
Jak tylko coś się zacznie pojawiać to zapewne się pochwalę ;)

reklama
suonko a jakiej sukni szukasz? prostej czy takiej jak ksiezniczka?
karolina dziekuje za fluidki i zalapalam wszystkie :-) okaze sie za tydz czy sie przyjely.
moje tempki odkad zaczelam mierzyc : 36.3;36,5;36,6;36,5;36,5
wiem ze nie mierzylam od poczatku no ale tak z ciekawosci mierze i sie wkurzam ze nic z tego juz nie bedzie bo takie jakis niskie :-(

Ostatnia edycja:
WITAM MROZNIE

Dziewczynki ja jestem zyje ale mam tyle roboty ze nie wiem za co sie chwycic. To dobrze z jednej strony tyle ze moj okruszek zwolnil mi obroty na maksa
:-):-):-) i kiedys uszycie tej ilosci zajeloby mi to 3 dni a teraz tydzien:-D.

U mnie oprocz sennosci i bolu wieczornego cyckow zadnych objawow i niech tak pozostanie jak najdluzej .

Dzisiaj moj synek ma balik poszlam na latwizne i uszylam mu stroj pirata :sorry::sorry::sorry:

Bobo prosze ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MILEGO DNIA

bobo- ja mam blisko, więc na pewno doleciały jeszcze cieplutkie ;)
a z tempką to musiałabyś wprowadzić je na wykres- będzie łatwiej ;) zależy jeszcze gdzie mierzysz i czy zaczęłaś już po owulce czy przed. :)

joweg- obiecuję, że jak się bardziej zaokrąglę ciążowo to pokażę ;)

Losiczko, Tygrysku....- gdzie jesteście?

oki- wiewióra się odmeldowała. Nie przemęczaj się sloneczko :)))

karolina po owulce napewno zaczelam mierzyc o ile ona wystapila hihi bo teraz u mnie nic nie wiadomo. mierze o tej samej porze tam na dole :-)
losiczko Kochana nie przemeczaj nam sie :-)

hej kochane!

w końcu udało mi się po 2 godzinach czytania nadrobić wasze wpisy. szalejecie. ale tyle tego było ze już nie pamiętam co miałam poodpisywać tak więc wybaczcie.

u mnie nadal bez objawów co mnie i cieszy i martwi. ale już jutro wizyta i mam nadzieję że się już uspokoję i przekonam że fasolinka rośnie we mnie. no i chciałabym w końcu powiedzieć kilku osobą bo na razie to tylko nasza z m tajemnica.

miłego tygodnia wam życzę. czy u was też tak zimno? u nas dzisiaj rano -19 st. ja juz chce ciepełko. jeszcze niby tydzień i te mrozy mają odpuścić. oby. wpadam później

suonko takie suknie sa przepiekne.... ja tez mialam cos podobnego i do tego mialam diadem i welon i czulam sie jak ksiezniczka hihi :-) masz zdjecie tej sukni z chojnowa? kupujesz czy wypozyczasz?

reklama
Dziewczynki ja sie nie przemeczam . Gdy zbliza sie godz 14 musze sie polozyc zamkne oczy doslownie na 15 minut i to mi starczy potem kawka i dalej szuranko. A wieczorem to z chlopakami ide asiu :sorry: maz narazie zadnego pozytku ze mnie nie ma :-p pytam sie go wczoraj kiedy zapyta mi sie jak sie czuje???? A on na to ze jak nie stekam nie narzekam to pewnie dobrze :sorry::sorry::sorry: tyle ze ja nigdy nie narzekam :tak: burak jeden

Do góry