reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

dobranoc ania
ja jestem dopiero miesiąc po urlopie ale w ogóle go już nie pamiętam... jakaś taka zmęczona jestem...

reklama
a ja wpadłam na chwilkę :-) byliśmy u znajomych i graliśmy w taka fajną grę planszową, ale zapomniałam jak się nazywa:-(

A co do tych witaminek, to chyba w tym cyklu też będę coś brać i mężowi zapodam ten androvit :-)

Jane bardzo lubie twoj avatar !!!:happy2:
,przypomina mi moje smyki,jak byly takie male..ja juz chce znowu miec takie male baby !!!!
&&&&& zaciskam mocno,aby twoja tempka byla caly czas wysoka a na koncu pokazal sie plusik !!!!

hej kobitki, zamarznięte mam paluszki :) kurcze mam dośc tego mrozu. A nawet na rozgrzanie przez męża liczyć nie mogę, bo po pierwsze @ a po 2 biedaczek jeszcze leczy ten kręgosłup. Ech byle do wiosny! a na wiosnę to bociany przylatują... :). Już mi się trochę humor poprawił, postaram się wydębić tą lutkę. ale chyba mnie trafi jak znów będą twierdzić, że po pół roku to ewentualnie, ale ja nie mam zamiaru czekać...
A może którejś z Was została i chciałaby odsprzedać?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!!!
Nadrobiłam, ale już nie pamiętam.... ;( Za dużo tego było....

Domiśka- jeszcze troszkę i wrócisz znów na suchy ląd, więc będzie przyjemnie. ;)
Ja niestety lutki Ci nie odsprzedam, bo po pierwsze biorę dupka, a po drugie sama musze oszczędzać, bo wizyta dopiero 22ego a zostało jedno opakowanie- 20 tabletek ;(

A poza tym, qrcze już 9 tydzien mi leci.... oj jak czas leci... objawów ciągle brak ;)))

witam :)
Karolina widzisz Tobie leci 9 mnie juz 15 tydzien, ale nam zleciało, :) ciesz sie ze nie męczą Cię kotek objawy !!!!!!!!!! Ja tam sie cieszę jak głupia :) tzn 2 dni mnie cyce nie bolały a dziś od nową bolą, no nie powiem cieszę sie ze coś boli jednak :) no ale jest juz ten czas co juz w sumie powinny mi nawet i mdłosci minąć ale spoko jest super :-D
domiśka ja tak samo mam na styk lutki bo miałam brać 2 dziennie to biorę nadal 3 !!! ale może popytaj na innych wątkach no ciężarówkach , moze im coś zostało !!!!!!!!!!

Witam kochane po weekendzie heeej hej.gif

Troszkę naskrobałyście przez te dwa dni :-) Już nie pamiętam co miałam napisać...

Ja biorę się za ćwiczenia bo czasu coraz mniej... Mierzyłam w sobote suknie ślubne, w żaden model się nie zmieściłam całkowicie, nie tak to sobie wyobrażałam... ehhh Biorę się za siebie!! odchudzanie-14.gif

reklama
Karolina, ja mam dupka do dawno temu brałam, ale tylko 9 tabletek więc nic to nie da , mam nadzieję, że gin nie będzie robił scen i przepisze. A Ty w tym cyklu zaczęłaś brać czy wcześniej?

Do góry