reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Wpiszcie mnie kochane na 3 marca spodziewana @. Lepiej żeby jej francy nie było. A owu powinno wypaść w okolicy walentynek ;)))

reklama
losiczka tacy są faceci :tak:

bobo znalazłam zdjęcie, ale nie oddaje nawet w 50% uroku tej sukni. W życiu nie powiedziałabym, że to ta suknia. Na zdjęciu słabo widać tą piękną koronkę i świecidełek to wcale nie widać. W rzeczywistości pięknie się błyszczy ;-) I kupuje suknie bo w tym salonie nie ma możliwości wypożyczenia.
20101112_1522721319_cameron.jpg

Suonko- suknia piękna, choć nie w moim stylu. ja szukałam czegoś jak najbardziej prostego i skromnego. w ogóle to chcialam bez halki i bez koła, ale poźniej mi pani powiedziała, że to niemożliwe i malusie będę musiała mieć. Ja miałam tak prosta i skromną, że jedyną ozdobą była koronka na wykończeniu trenu i koronkowe ramiączka od sukni, tą samą koronką też przykryte cycusie ;) (no bo ja nie mogę mieć odcinanej sukienki, bo nie ma sie na czym zatrzymać) z tego też chcialam zrezygnować, ale powiedziały, że jakąś ozdobę musze mieć, bo to wtedy nie będzie ślubna ;) i tyle. welon miałam długaśny i gładki ;) a z biżuterii jedynie kolczyki. No ale to mój styl, więc ja się czułam rewelacyjnie ;)

Losiczko- my wiemy, ale to nie znaczy, że nie możemy się o Cibie pomartwić. ;) Mnie mąż pyta co rano i za każdym razem jak wsiada do auta po pracy jak się czuję ;)

To i ja się melduję :-)

Suonko śliczna ta sukienka:-)

losiczko ale mimo wszystko nie szalej za bardzo, żeby kropek miał się dobrze :-)
Idę robić zupkę :-) Dziś mnie wzięło na jarzynową:-)

czesc dziewczyny

suonko sliczna suknia

u mnie dzisiaj bardzoo zimno rano bylo -20 :eek::eek: do tego chyba sie przeziebilam glowa mnie boli katar meczy ehhh umpwilam sie do fryzjera na jutro bo kurcze odrosty juz 3 cm hehe

Ja muszę mieć bardziej strojną suknię bo mam figurę jabłka, szeroką górę i wąskie biodra, dlatego muszę zrównoważyć górę z dołem. Tak mi Panie tłumaczyły :-) A welon oczywiście będę mieć, ale jeszcze nie wiem jaki... Podoba mi się taki obszywany koronką po boku... ;-) Karola a masz zdjęcia swojej sukienki?

witajcie

Karolinka - to, że poszło Ci w pupę, to nie znaczy, że nie ciążowe. Ja w każdej ciąży tak przybierałam na początku (niestety), taki nasz urok, tyle, że potem trudniej to zgubić, ale tym będziemy się martwić za kilka miesięcy.

reklama
Do góry