reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

witajcie:)ale mi ochoty narobiłyscie na jakies dobre ciasto...a u nas niestety biedronki brak:(((bobo ja mysle ze to fasolka czego ci kochana z calego serca zycze:)katy widze ze my to na takim samym wozku jedziemy,te nasze cykle..no nic do 3000 strony jeszcze troszke...
My z moim m dzisiaj leniu****emy,odkad wrocilam z pracy i zjedlismy obiad nie zrobilismy jeszcze nic:(((achhh raz nie zawsze:)
kurcze zwykle @ mam 3 dni i pozniej plamienia a teraz juz 6 dzien i nawet dzisiaj takie normalne krwawienie mialam..ja juz nie daje rady z tym moim cyklemmm...

reklama
asiczka nie nastawiam sie na nic bo po poronieniu nie wiadomo co i jak . zreszta malami tez miala pieknie wysoka tepke i w ogole i tescior negatyw :-( poki co grzecznie czekam na rozwoj sytuacji :-)
katy do lozka pod kolderke zmykaj bo nam sie jeszcze rozlozysz na amen

Katy ano kompletuję sobie :) ale marzę aby kompletować juz wyprawkę dla córusi :) :-D dawno nie jadłam faworków, hmmmm wieki chyba juz !!!!!!!!! no i nie rozkładaj nam sie tu,!!!!!!!!!!!!!!!
bobo spodnie od poniedziału, są jeszczw bluzeczki do tego, ale ja wole z krótkim rekawkiem do spadnia a spodnie długie :-D Gazetka Lidl 6. 2. 2012 - 12. 2. 2012 | Promoceny.pl – gazetki, promocje, przeceny
Jane ja własnie idę do lodóki po jarzynową :) ociele sie dziś ale co tam , mam smaka na nią :-) a jaką sałatkę na szybkiego zrobiłaś???????????
asiczka raz na jakiś czas można a nawet trzeba nic nie robić :):-D

No faktycznie Asiczka mamy przepieprzone z tymi cyklami...ja tak w ogole mam 28 dniowe tylko nie wiem co z ta tempka :zawstydzona/y:

Wiesz Ilonka po 30 tce to juz czlowiek zaczyna sie rozkladac :-D:-D:-D
Bobo ja caly czas w lozku pod kocykiem bo mam laptopka na specjalnej podstawce tak ze 2 w 1;-)

Ostatnia edycja:
mnie dzis brzuch boli jest mi nie dobrze wczoraj mialam tro samo ;/ chyba musze ograniczyc jedzenie ale za bardzo to nicv nie zjadlam takiego

kurcze ale bym sobie zjadła chrust .... ooooo albo truskawki w polewie czekoladowej milki ... zaraz się popłaczę że nie ma truskawek

w ogóle to nie pisałam wam, ale wczoraj wieczorem strasznie sie pokłociłam zmężem tak że spałam całą noc obrażona na kanapie w salonie ... a o co poszło? ... o pilota od telewizora :confused2:

ilona taką sałatka na winie:) tzn dodajesz co się nawinie:tak: lodowa, awocado, pomidorki cherry, prażony słonecznik, papryka przyprawione i polane oliwą. Ja uwielbiam takie mieszanki. Uwielbiam awocado i prażony słonecznik:))

katy to zapodaj sobie czosnek:)) tylko po boboseksach bo będzie ciężko;-)
ja też w laptopikem na kanapie się rozłożyłam:))

a co do cykli popieprzonych to ja dopóki się nie starałam byłam święcie przekonana że mam książkowe, prawie idealne a tu dupa.. jak wytrwam do 12 dnia fl tym razem to będzie sukces!!

a i zapomniałam, że jednak będę piec chlebek, co prawda dopiero jutro rano ale dziś muszę ciasto przygotować żeby sobie wyrosło:)

a co do chrustu to ja mam tradycję z moimi przyjaciółkami, że zawsze w tłusty czwartek się spotykamy i robimy:tak:

Ostatnia edycja:
gosiulek - ty lepiej nie mów dwa razy bo wiesz ja jestem logistykiem więc potrafię się teleportować w różne miejsca świata :-D

jane
- ooooh ja tez bardzo lubie avocado mmmmm zwłaszcza takie z czosnkiem, limonka i pomidorkami na zbożowej aknapce o mniam ale bym zjadła ....... ah albo bym zjadła szpinak z gałka muszkatałową

z kad wy macie truskawki? ..... kutfa jak będzie lato musze sobie zamrozić

o albo bym zjadła ciasto z malinami i mascarpone

reklama
Lori widze ze ty bys zjadla.....wszystko:-D:-D:-D....ale oczywiscie na chrust zapraszam moze to troszke dalej od Gosiuka ale przy okazji zwiedzisz Big Bena:tak:.....kochana a ty jako kobieta w blogoslawionym stanie wynosisz sie ze sypialni:szok:....to meza trzebabylo tam wyslac

Gosiulek a co to dzisiaj ci faceci maja z tymi faworkami :-D

Jane fajnie sie zapowiada ta salatka , a co do cykli tez myslalam ze sa ok i ze jestem super plodna :-(

Do góry