reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
dziewczynki ja serio nie wymyslam :-( bola plecy latam siku i cyce nie takie .... kurde czyzby juz tak szybko mnie dopadlo? zreszta nie wiadomo kiedy byla owu i jaki cykl dlugi jest?
lori nie mozesz myslec negatywnie bo dzdzi nic nie jest i jest wszystko dobrze :-) tak trzeba myslec Kochana

bobo a może test zrób??

lorelain na pewno wszystko jest ok. Stres nie pomaga ale rozumiem że się martwisz...

No troszke cichutko :-( a ja w koncu mam chwile dla siebie :-)maz wybyl za taksowkarza, brat robi chrust:tak: a ja sobie po kapieli kolo pazurkow gmyram :laugh2:
Lori ale pamietasz jak Ilonka swirowala przez brak objawow??? No i to bylo tymczasowe...u cibie pewnie tak samo, nie zawsze bedziesz sie czuc jednakowo, bedzie ok
Bobo a moze poprostu idz i kup test???? Skoro nie wiadomo kiedy mialas owu ??? Przeciez jak wyjdzie jedna to swiat sie nie zawali bo jeszcze w kolejnych dniach wszystko sie moze zmienic
Jane a ty dzisaj nic nie pichcisz???

bobo to najwyżej zrób test...

katy ja dziś nic nie pichcę bo muszę sobie trochę poleniuchować:tak: ostatni weekend i tydzień miałam dość ciężkie i nic mi się nie chce...

qurcze już się zaczyna... mam wrażenie że brzuch mnie boli leciutko jak na @... tak jak ostatnio...a miałam nie świrować.

Bobo no ale skoro nie wiesz a jakim etapie cyklu jestes to sama zdecyduj , przeciez jestes dopiero swieza mezatka i organizm potrzebuje czasu do powrotu po poronieniu, jesli nie wyjdzie nie zalamuj sie .....wszystko jeszcze przed toba;-)

Jane w sumie masz racje:-).....ja w tamtym tyg sie leniwilam a w tym dalam sobie po garach :zawstydzona/y: i ledwo zyje a co do bolu to ja tak zawsze mialam po owulacji a tym razem nic :eek: moze jeszcze nie mialam tej cholernej owu :eek:

reklama
bobo to zrób test, najwyzej zostanie CI jeszcze 8 :)
Kati jeśli lubisz bardzo słodkie ciasta to daj do budyniu cukier, ale ja radzę tego nie robic bo za słodki wyjdzie, :-p

Lori spokojnie :) mnie tez minęły na chwilkę objawy także nie musi sie nic dziać:)

Do góry