reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Hej
No i sie poryczalam z samego rana Boze biedne dzieciatko....nie chce nikogo osadzac ale jesli juz cos takiego sie zdarza to matka wariuje z rospaczy szuka pomocy ....wola o pomoc zeby jak najszybciej pomuc jej dziecku bo moze sie uda uratowac .....Jezu jaki ten swiat jest okrutny a ludzie czasami gorsi jak zwierzeta
Madziu kochana spij spokojnie (*)

Zzagubiona piesiowi sie twoja torebka zamarzyla :-D
Malami wiec nadal wiesz......&&&&&&&&&&&&&&&&&

U mnie dzisisaj skok tempki i nie wiem czy juz brac Lutke .....Help!!!!!!

reklama
Dzień Dobry wszystkim !

Jezu ja też oglądam teraz na TVN24 i wierzyć mi się nie chce :no::no::no: Co z jej psychiką, że tak długo wszystkich zwodziła.
Kurcze przecież może można było malutką uratować :sad::sad::sad:

Zzagubiona - mój Fido (golden) niestety do torebki by się nie zmieścił ale patent niezły
Malami - ja mocno przytulam ale same plamienia to jeszcze nic, tylko szkoda, że ten test nie wyszedł:-(

KatyB - ja miałam powiedziane, że lutkę od 3-go dnia wyższych

Katy- ja bardzo przepraszam, ale dla mnie to nie matka!! Matka ratuje swoje dziecko i wpada w czarną rozpacz po jego krzywdzie. A ta... jeszcze miała tupet występować w telewizji z udawanym żalem oskarżając kogoś o porwanie. Obłudna, fałszywa.... Ech... Nie wiem co nią kierowało i dlaczego tak zagrała, ale u mnie współczucia nie znajdzie, a jedynie pogardę.
Jak sobie przypomnę te spazmy i płacze w telewizorni, rozpacz po porwaniu biednego ukochanego dziecka.... a tak naprawdę wyrzuciła je i pozostawiła pod drzewem w mrozie jak skórkę od banana... Tak się nie robi.
Nie mogę tego pojąc- nie mieści mi sie to w głowie.

Zzagubiona- u mnie to koty się zawsze wszędzie pakowały, w kartony po butach, koszyki, torebki, kiedyś nawet w nosidełko dzieciątka mojego kuzyna, albo uwielbiały leżakować na dolnym koszyku wózka. :) taki pasażer na gapę ;)

katy, a jak śluz dzisiaj? ja bym poczekała aż białko jajka zniknie i pojawi się ten mętny kleisty. wtedy będzie wiadomo, że już po owu.

Dziecko wyśliznęło się jej z kocyka...? człowiek nawet na głupi telefon uważa żeby nie spadł, więc nie wiem jak można przez przypadek dziecko upuścić... a nawet jeśli, to jak można nie szukać pomocy, zapakować do wózka i porzucić w krzakach. w głowie się to nie mieści.:no:

Ostatnia edycja:
od rana jestem w szoku, co się stało z Madzią...koszmar...Jakoś nie mogę przestać się zastanawiac , czemu tak łatwo w ciążę zachodzą laski, które, robią takie rzeczy, zostawiają dziecko bez opieki na tygodnie, piją , palą... ech, chyba odpowiedzi na to pytanie nigdy nie znajdę...
W moim termometrze coś się popierdzieliło...mierzona w ustach bez przerwy jest inna, i to mnie mobilizuje, żeby jednak mierzyć na dole. ( dla sprawdzenia mierzyłam "tam" 3 dni i było, 36,9, 37,00, 37,1). Więc w ustach niby spadła, a na dole delikatnie pnie się w górę. Już zamówiłam nowy termometr z 2 miejscami po przecinku :) więc od nowego cyklu zobaczymy czy będzie lepiej.
A i wczoraj mi przyszły testy, z tej strony którą polecałyście. Niesamowicie szybko więc będą kusić :)))
Miłego dnia dziewczyny i trzymajcie się ciepło.

reklama
Malami :-(tule..... nie zostaniesz tu sama wsrod staraczek wiec glowa do gory :-);-)
Moze ten odpoczynek w Hotelu sie przyszluzy do tego zeby juz wiecej nie przyszla :tak:

Roszpunka dzieki pewnie tak zrobie ale jak by co to jest w pogotowiu
Domiska ja tez juz mierze na dole bo w ustach za duzo zaburzen moze byc ;-)

Do góry