reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Ola.K to troszkę nieprawdopodobne by było, bo mam taką @ że tylko ciągle zmieniam podpaski :( Ale jestem dobrej myśli - w końcu już sobie zamówiłam miejsce w lipcowych mamach, nie? ;) ale śledziki mniam mniam nie powiem! dziś były w sałatce "salsa" pychotka! ;D

reklama
magdalenkakol Zapraszam serdecznie! Mam jeszcze trochę! Chętnie poczęstuję ze świeżutkich chrupiącym gorącym chlebkiem cebulowym!!! ::)

LILITH pisze:
Axxa nie chodzilo mi o to ze masz takie od papierosow:) tylko zimne rece i nogi od nich!:)

LILITH ja wiem że papierosy zagęszczaja krew..i przez to jest słabsze krążenie... i u niektórych osób właśnie to jest przyczyną zimnych rąk czy nóg... napisałam że u mnie akurat nie jest to przyczyną... bo miałam zimne jeszcze zanim zaczełam palić..:)

Koniecznie! W ostateczności pozostaje Zyban, ale mam nadzieję że poradzisz sobie bez niego! Pomyśl że dym uszkadza Twoje jajeczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o To powinno zadziałać! Dzień z papierosem to dzień stracony!! Jako przyszły lekarz zalecam BEZWZGLĘDNE rzucenie świństwa raz na zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

A zobaczymy. Prawdopodobna psychiatra!! ;D ;D ;D Ale prosze mi tu nie zbaczać z tematu tylko zabrać się za walkę wręcz z papierosami! A tak serio to jak chodzi o palenie to już się swoje napatrzyłam i nasłuchałam na tych studiach.

reklama
wiem.. wiem... ale przynajmniej połowa studentów medycyny pali... najczęściej na klatce schodowej (przy zejściu do piwnicy) w szpitalu...hihi

a ja staram się walczyć z nałogiem... z różnym skutkiem...
a co do psychiatrii.. to niezły kierunek... praktyki pewnie będziesz miała w Choroszczy... hihi
mam akurat tam kogoś leżącego....paskudny przypadek...

Do góry