reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

reklama
Nemezis masz w 100% racje papierochy to świństwo, ja tez sie ograniczam ostatnio w pracy wogóle nie palę. Drobnymi kroczkami mam nadzieję, że się pozbędę tego nałogu :)

u mnie w domu oboje rodziców paliło..a ja..jej..nie znoszę dymu-ostatnio to wyjątkowo..dławie sie i mdli mnie jak tylko poczuję.
Tez Nemezis niedawno zjadłam śledzie..po góralsku..fuj..mdli mnie teraz strasznie..Ostatnio zajadam sie jogurtami, serkami..-mlecznymi przetworami..Coś na mięso patrzec nie mogę..kiszki mi sie przewracaja jak tylko poczuje. ..ale to nie objaw ciąży..bo dopiero mam owul..a nawet jestem przed.

Rusałko Mam te same objawy!!!!!!!! Od jakiegoś czasu wtryniam same ryby i sery. Jak patrzę na mięso to mi się wszystko przewraca. Jadam mikroskopijne kawałki do ogromnej ilości warzyw i kefirów.
axxa Ty też jesteś z Białego?? Masz 100% rację z tym paleniem na schodach, ale cóż, myślę, że jak ktoś już tyle widział i słyszał a dalej pali to znaczy, że mu życie nie miłe. Poza tym, powiedz, jaki to lekarz co pali?? I jeszcze zaleca pacjentom,żeby rzucili! Ale to osobny temat.

Macie rację co do palenia, a mnie się w ogóle nie chcę śledzia ani broń Boże nic kwaśnego tylko słodkie bym tonami żarła

axxa to super! może kiedyś się spotkamy!!! A gdzie teraz mieszkasz? Bo ja już niedługo (znaczy za 2 latka) zamierzam wynieść się do Rafałówki.

Nemezis napewno się spotkamy... o ile będziesz chciała... bo ja zawsze gotowa do nowych znajomości i spotkań..:):)
teraz mieszkam w czarnej białostockiej... i nigdzie się już nie ruszam...:)

reklama
Do góry