reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

reklama
Mazurek jak ten czas leci!!! widze ze jutro zaczynasz juz 7 tydzien!!! super!! i ja tez w pewnym okresie mialam ochote na slodycze! na kremowki !!niam!! teraz nadal jem miesko!! a wczesniej jeszcze lubilam pierogi z miesem i makarony:)

Witajcie babeczki!!!!!!!!! Nie ma co gadać- trzeba działać. Worek z fasolkami się rozwiązał! Koleżanki - czerwcowe mamy - przetarły nam szlak i musimy dzielnie nim podążyć!!!! Oby do lipcowych mam!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Axxa kochna! Jak to Ci wychodzi? Bo reguła Naegellego mówi że termin porodu = data oststniej miesiączki- 3 m-ce + 7 dni........... Ale jaja !!!!!!!!!! Ale jestem trzepnięta - jak złoto! hehehehe MASZ RACJĘ!!!!!!!!!!!!!

Axxa Nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo Cię w tym momencie kocham!! Myślałam że na czerwiec już nie ma najmniejszych szans!!! Buziaki kochana ! Teraz będę się starała jeszcze bardziej!! Albo mniej - bo wtedy lepiej wychodzi!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Nemezis jak to szło...? szef ma zawsze racje... nawet wtedy kiedy nie ma racji....:) a mój mężulek powiada że tak samo jest ze mną....:) a-ha jeżeli mi się udało... to ja bym miała terminek na początek czerwca...:)

reklama
Do góry