reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

reklama
A ja dzisiaj dostałam @ :mad: No i cóż staramy się dalej :) Może maj będzie owocny! Trzymam kciuki za Was no i za siebie ;)

Axxa! Wygląda na to że mamy bardzo podobne cykle :) Jeśli uda nam się zajść w tym miesiącu to nasze dzidzie będą miały identyczny planowany termin porodu :) Trzymajmy za siebie nawzajem kciuki a może się uda! Ja jestem dobrej myśli :) POWODZENIA!

dziewczyny witam dolanczam sie do dalszych staram,robilam test,niestety,nowa szzansa przed nami,oby sie udalo,trzymam za was kciuki laski,buziaki ;D

Oj w kwietniu będzie deficyt :-[ Ale mi się smutno zrobiło, tak trzymałam kciuki.
No cóż teraz ze zdwojonymi siłami atakujemy maj :) Do boju po fasolki :) 8)

Axxa ja jestem z września. Mój pierwszy syneczek Aruś miał urodzić się 1 września :(

Co do testów owulacyjnych to ja właśnie stwierdziłam że w tym miesiącu daję sobie z nimi spokój! Robiłam je teraz, przytulałam się w dniu owulacji i nic... :( A tego wiesiołka kiedy się pije? Są jakieś zasady?  ;D Może z tym spróbuję :) No i co daje bioselen + cynk?

Tak w ogóle pierwsza dzidzia (Areczek) udał się od pierwszego strzału, dlatego teraz się zdziwiłam że od razu nie wyszło ;) Mam tylko nadzieję, że nic mi się nie pomieszało w organiźmie po tym wywoływanym porodzie Arusia i że bez problemu będę mogła mieć dzieci... Sama nie wiem czy nie zrobić jakiś badań teraz w tym cyklu. Jeśli macie doświadczenie w badaniach jakie można zrobić żeby przekonać się, że jest wszystko ok. to napiszcie jakie i kiedy się je powinno robić (ok którego dnia cyklu).

MIŁEGO STARANIA!!!!!!! :)

reklama
Do góry