reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

No i chyba niestety nie jestem w ciąży :( Tym razem się raczej nie udało... Dzisiaj dostałam leciutkiego plamienia i czuję się na @ :(
Niepokoi mnie tylko fakt czy przez przypadek nie mam niedomogi fazy lutealnej. Robiłam w tym cyklu testy owulacyjne i wyszło że owulację miałam w 14 dniu cyklu a dziś mija dopiero 11 dzień a już mam jakieś plamienie. Czy to nie za wcześnie aby?
Czy wiecie jak trzeba brać luteinę (od którego do którego dnia cyklu) przy niedomodze lutealnej?
Pozdrawiam

reklama
Dziewczyny powodzenia. Ja sama jestem z maja. wiedz starajcie się i oby z pozytywnym rezultatem. Trzymam kciuki

axxa pisze:
Rusalka -w razie nie przyjdzie @ to testujemy razem..:)
Elżbietka - wiem co czujesz... ale jutro będzie napewno ok... mi pomagało wysłanie sms do męża z treścią-kocham Cię...
Ja już niestety nie testuję 12...@ dostałam 6...coż..wobec tego to w płodne dni byłam daaaleko od meża:)..rozlegulowana jestem potwornie przez te moje wyjazdy...[
i pisze:
No to rozpoczynają się starania na Dzidzię Majową:)
i ja też zamierzam dołączyć do majowych mamusiek:)..mój mąż też ilinko z maja..ale mamy podobnie- a my (mam nadzieję, ze nic nie pomyliłam)-obie skorpionice:)..Kiedyś mi się śniło, ze dzidzius przyjdzie na świat w maju..i nawet teraz tak mówiłam mężowi..że coś nie czuję tego kwietnia..by się udało..raczej obstawiam maj..no i niestety nie udao się-Maj owocnym miesiącem!!!!!!!!!!!!!!
Elżbietko-co u Ciebie słychać???:)

Witaj Rusałko :) Ja bym chciała dzidzię majową ;) Może się uda ??????????
axxa ja też czuję @ chyba nici z dzidzi, nie mam żadnych objawów, mam teraz ból jak przed@, tylko mąż mi wmawia że mi piersi urosły, ale ja nic nie zauważyłam.

reklama
Do góry