reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

reklama
witam wszystkie miłe Panie......ja równiez zamierzam rozpocząc starania w okolicach czerwca, dwa tygodnie temu poroniłam- niestety zaraziłam sie toksoplazmoza w ciąży- wiec prawdopodobnie to była przyczyna straty Dzidziusia...ale nic to - w nastepnym tygodniu ide do lekarza chorób odzwierzęcych i mam nadzieje ze latem bede mogła zacząc juz starania,juz nie moge sie doczekac

Witaj Wiolu ! Myślę , że po tych smutnych chwilach jakie przeszłaś przyjdzie Radość ! Bądź tu z nami, bo razem z Idalką zaczynamy tu chyba uprawiać prywatę :laugh:. Wiesz , ja też straciłam ciążę-bliźniaczą i również sądzilam, że to toksoplazmoza, bo mam w domu kota. Jednak badania to wykluczyły. Teraz najważniejsze, abyś podjęła leczenie tej choroby , by za niedługi czas zostać szczęśliwą mamusią. I tak napewno będzie !!! Pozdrawiam, Barbara.

Uzylam testow Ewy Analityk a zamowilam je w internecie dokladniej na Allegro komplet 5 testow + j1 ciazowy kosztuje ok 26-29 zl.Oczywiscie z dosc klarowna i ciekawa instrukcja .
Sproboj...
pozdrawiam

barzo mi przykro z powodu Twoich Blizniakow-sama jestem z blizniakow mam Brata blizniaka .ale nic to nie czas teraz na rozczulanie sie -jak mowi moja pani ginekolog- usmiech, duzo pozytywnego myslenia i do roboty!!! bedzie nam razniej razem...ja co prawda dopiero nastrajam sie na walkę o Dzidzie...ale latojuz niedługo

Dzięki ! Też mam zamiar kupić od niej - znalazłam na allegro. Może jedna udało mi się w tym miesiącu... Choć długo nie było mnie w domu bo wyjeżdżałam, ale czy w 8 dniu cyklu poprzedzonego 7 dniowym plamieniem można zajść w ciążę? Mam teraz 21 dzień cyklu i brzuch mi "wysadziło", czuję we nim kłucie, piersi a właściwie sutki są lekko wrażliwe, aha zwykle mam cykle 20 dniowe ale ostatni był 35 dniowy więc może ktoś da mi nadzieję, że jednak się udało??? :)

Witaj Wiolu. Napewno bedzie dobrze. Trzeba w to wierzyć.

Basiu, Wiolu już dziś życzę spokojnych i szczęsliwych świąt bo wyjeżdżam do rodziny.

papa

Zycze Ci Margolis z calego serca zeby ci sie udalo...
Ja tez czekam na efekty...Niby piersi bola i jajniki kluja ale... tempka spadla o 3 kreski i zaczynam sie martwic...najbardziej boje sie tego ze zaczelam Luteina i po 10 dniach przerwa...A jesli jestem w ciazy??? I gwaltownie opadnie mi progesteron to grozi mi poronienie...Tak sie boje... Ale 10 dzien od owulacji dopiero w przyszlym tyg...Wiec nie moge testowac.. I co ja mam z ta luteina zrobic????

Ja już sama nie wiem co czuję, czy to tylko wyobraźnia czy może rzeczywistość? Jutro testuję bo mam test, który wykrywa już podobno 6 dniową ciążę. Jaj się udało to powinien wyjść. Pożyjemy zobaczymy... ;) :)

reklama
Do góry