reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Przy takiej częstotliwości to już żadna gimnastyka nie jest potrzebna! ;) Wyczynowcy!!! :laugh:

reklama
Oj dziweczyny coraz na tu więcej! Obyśmy szybko przeniosły się na forum marcowych mam!

Margolis popieram twoje zdanie ;D Może Bóg nam już wkrótce pobłogosławi :) Czego z głębi serduszka życzę Wam i samej sobie :-*

A ja Wam tego z całego serduszka życze;)!
Dodeczko..ja tez sie narazie wstrzymuje..musimy..no, ale mam nadzieję, ze jak zaczna sie konkretne strzaly..to celne:)..jak u Gosika:)

Miłej niedzieli!Buziaczki!

No ale bym miała prezent na urodzinki jakbym została mamusią wtedy ;D ;D ;D Hi :)
Oj dziewczyny ja wierzę że przynajmniej trzy z nas (na dobry początek) zafasolkują już niedługo a reszta szybciutko dołączy... tak więc strzały muszą być jak najbardziej celne ;D No Dorka chyba żadna z nas by się nie obraziła jakby okazało się że jest w stanie błogosławionym od dwóch tygodni :D
Fajnie tak doznać takiego zaskoczenia ;D Nie myśłisz narazie o dzidziusiu a tu boooom Ono już się zadomowiło pod serduszkiem :)
Troszkę odczekam i DO BOJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HI ;D ;D ;D

Podobnie mysle..narazie z mezem nie staraliśmy się o dzidziusia..ale tak ..myślimy..by zacząć starania..albo popróbować juz w czerwcu..bądz ..już intensywnie od wrzesnia:)

Nie mogę doczekać się lipca! Szkoda że już nie moge zacząć starań. Na razie nawet musimy uważać. Jakie to dziwne dla mnie... przecież tak bardzo pragnę Maleństwa...
Pozdrawiam serdecznie i życzę maluszków pod serduszkiem!

HEJ Ayek rybko co to za lek Duphaston cosik mi świta ale oświeć mnie.Mialam doła ale juz go zasypałam,wstrętna @ działa ,no i niech idzie precz!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Ines lipiec to już naprawdę strasznie blisko...tylko pomyśl, zleci zanim zdążysz się zorientować. Powodzenia :)

Do góry