reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaczynam starania...

reklama
Witam po raz pierwszy w tym wątku :) Od przyszłego cyklu zaczynamy starania :laugh2: Na razie podczytuję, ale obiecuję częściej pisać-jak już będę miała o czym, bo na razie wszystko wydaje mi się takie abstrakcyjne:zawstydzona/y:

P.S. Dosia82 nie smuć się :happy:

niunka19-82 Kurcze ale Wam fajowo!!! Gratuluje!!! Ależ musisz sie cieszyć że nosisz pod swoim serduchem małą fasoleczkę :tak: życzę dużoooo zdrówka i uśmiechu!!!! ;-)

Kurcze nie martw się głowa do góry!!! Ja też tak miałam za pierwszym razem i teraz biorę sie poważnie do roboty z mężem!!!! Może tym razem Nam sie uda!!!! Wam też życzę owocnych starań:) Będzie dobrze!!!!!!

Dziewczyny mam do Was pytanie: powiedzcie Mi o czym może świadczyć plamienie po miesiączce, a właściwie jakby jej przedłużenie przez to??? Kiedyś już miałam ale żeby tak długo?! Pomóżcie bo zaczynam się niepokoić że coś jest nie tak:-(

megi24, plamienia przed i po @ moga swiadczyc o zaburzeniach hormonalnych, np. niedoborze progesteronu. A jak dlugo masz te plamienia? z tego co wyczytalam, to chyba niedawno odstawilas tabletki, wiec moze organizm dochodzi dopiero "do norny" i stad te plamienia. Najlepiej jak powiesz o tym lekarzowi na najblizszej wizycie:tak:
Ataata, witaj, zycze, zeby udalo sie jak najszybciej:)
elissa i ciebie witam w gronie staraczek:-) zycze szybkiego zobaczenia 2 kreseczek na tescie:tak:
dosia82, nie smutaj sie:), na pewno szybciutko wam sie uda:tak:

no i dziewczynki zapraszam na pogaduchy na watek głowny:) bo mamy tam lekki zastoj:-D

megi24, plamienia przed i po @ moga swiadczyc o zaburzeniach hormonalnych, np. niedoborze progesteronu. A jak dlugo masz te plamienia? z tego co wyczytalam, to chyba niedawno odstawilas tabletki, wiec moze organizm dochodzi dopiero "do norny" i stad te plamienia. Najlepiej jak powiesz o tym lekarzowi na najblizszej wizycie:tak:
Ataata, witaj, zycze, zeby udalo sie jak najszybciej:)
elissa i ciebie witam w gronie staraczek:-) zycze szybkiego zobaczenia 2 kreseczek na tescie:tak:
dosia82, nie smutaj sie:), na pewno szybciutko wam sie uda:tak:

no i dziewczynki zapraszam na pogaduchy na watek głowny:) bo mamy tam lekki zastoj:-D

Kajda- dzięki za informacje i pewnie masz racje...byc może jest to spowodowane tabletkami ale chyba bardziej prawdopodobne jest to że mam zaburzenia hormonalne:wściekła/y: bo odkąd pamietam miałam takie plamienia-czasami obfitsze a czasami wcale:baffled: do du... z takim organizmem... Powiedzcie mi jeszcze za co dokładnie odpowiedzialny jest PROGETERON??? Wielki buziak! ;-) myśle, że bedzie dobrze!

reklama
Megi jak się nie mylę to za zagnieżdżenie się jajeczka - gdzieś na forum Elżbieta poruszała ten temat - jak znajdę to dam Ci znać!!!;-)

Do góry