reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

nata 102 - niekiedy tak bywa, że test zrobiony za wcześnie daje mylne wyniki, więc może jest jeszcze jakaś szansa,:tak: ale ja oczywiście nie jestem ekspertem w tej dziedzinie - piszę tylko to co udało mi się przeczytać tu na BB - bo tu są dziewczyny, kóre maja większe doświadczenie :-) ja też się staram o dzidzię i narazie wciąż czekam ...

reklama
Witaj AMK !!!!
Jak poszedł egzamin????
mam nadzieje ze do przodu ??/ to ostatni w tej sesji ?? czy jeszcze cie czekaja stresy???? 3mam wszystkie kciuki za Twoje egzamy i za Twoją Małą Perełkę !!!
Wszystkim zyczę szybkiego zafasolkowania:))
miłego wieczorku ....:)
Egzamin poszedł bardzo dobrze:-) . Niestety czekają mnie jeszcze 3. No, ale mam nadzieję, że dam radę:-p.
Dzisiaj idę do lekarza, dam znać co i jak:-) .
Miłego dnia Kochane:-)

witam
Kunda nie jestes sama...mi tez sie nie udalo w tym miesiacu!musimy poczekac na swoja kolej ;-)

mam maly problem i w zwiazku z nim pytanie...planowo @ powinnam dostac w srode/czwartek ale jutro wybieram sie do dentysty i uznalam,ze lepiej sprawdzic zeby potem nie pluc sobie w brode...rano zrobilam test i zobaczylam jedna kreseczke!!niestety tylko jedna:-(
teraz sie zastanawiam czy te kilka dni do spodziewanej @ moglo miec jakis wplyw na wynik??? moim zdaniem nie...a waszym???napiszcie prosze co o tym sadzicie
milej niedzieli Wam zycze

Powiedz dentyście o tym, że być może jesteś w ciąży.

Ja tez ostatnio robilam tes i sama nie wiem co o tym myslec bo jest jedna wyrazna kreseczka i jedna taka troche anemiczna (ale jest) no i @ sie spoznia i wogole wiec mama nadzieje, ze to to :-)
Moj gin pojechal sobei na konferencje wiec pozostane jeszcze troche w niepewnosci :confused:

Ja tez ostatnio robilam tes i sama nie wiem co o tym myslec bo jest jedna wyrazna kreseczka i jedna taka troche anemiczna (ale jest) no i @ sie spoznia i wogole wiec mama nadzieje, ze to to :-)
Moj gin pojechal sobei na konferencje wiec pozostane jeszcze troche w niepewnosci :confused:

Cześć Kaczusia!
To na pewno To:tak: :tak: :tak: .
Ja też drugą kreskę miałam bledszą:-). Jeśli już się pokazała to fasolka JEST:-p

Kaczusia zrob sobie jeszcze raz test za kilka dni i jak znowu wyjdzie druga kreseczka to znak ze jestes w ciazy:-)

reklama
Do góry