reklama
AMK
...
Dziewczyny ja już powoli zaczynam odliczanie ;-) Cały czas mam opuchniete piersi (zawsze mi sie robiły w dzień owulacji) i pobolewa mnie jajnik, ale boję się, że się nakręcam. Tak przegladam i czytam posty i widzę, że wcale to nie jest takie proste i takie szybkie. Chociaż jest trochę Szczęściar, które po pierwszym cyklu zafasolkowały:-)
agat
czerwcowa mama 2008
Witajcie...
no to widzę, że chyba wreszcie trafiłam we właściwe miejsce... Ostatnio podjeliśmy z mężem decyzję, że właśnie nadszedł ten czas by rozpocząć starania nad naszym małym Skarbem... I jak widzę nie my jedyni ...:-) hihihih Mam nadzieję, że Nam wszystkim się uda ... najlepiej za pierwszym razem
no to widzę, że chyba wreszcie trafiłam we właściwe miejsce... Ostatnio podjeliśmy z mężem decyzję, że właśnie nadszedł ten czas by rozpocząć starania nad naszym małym Skarbem... I jak widzę nie my jedyni ...:-) hihihih Mam nadzieję, że Nam wszystkim się uda ... najlepiej za pierwszym razem
kindzia1984
Fanka BB :)
Witaj, ja mam te same urojenia także się nie przejmuj, nie jestesmy zresztą sameA adzia ma już urojenia...mdłosci,zawroty głowy.itp
miałyscie tak kiedys???
;-)adziamx3 urojeniami sie nie przejmuje jak mi spoznia sie miesiaczko to juz mam mdłosci:-) i wogole
Witam, trzymam kciukiMy zaczęliśmy starania w grudniu 2006
Póki co czekamy, oby nie za długo
Właśnie, a jakie to niesprawiedliwe, buuuuBo bardzo czesto jest tak ze ci ktorzy chca musza poczekac a ci ktorzy nie to chop siup i juz ciaza jest:-) :-) :-)
Równiez witam i trzymam kciuki :-)Witajcie...
agat
czerwcowa mama 2008
Witam Cię agat serdecznie :-) . Też mam nadzieję, że się uda za pierwszym razem (Tobie, mnie i wszystkim którzy sobie tego życzą ). Fajnie by było załapać się jeszcze na 2007r.;-)
No to trzymam za was kciki no za siebie rowniez:-)
Równiez witam i trzymam kciuki :-)[/quote]
Dziękuję Wam za miłe powitanie... i oczywiście za kciuki... też trzymam za Was i za siebie :-)
sugar_and_spice
matka Króla
Ja tam już szczerze mówiąc nie wierzę w szybkie zafasolkowanie, obym się myliła, ale... Kurcze od takiego napięcia i zaplanowanego "robienia dziecka" to można w pewnym momencie nabrać awersji do seksu ;-)
reklama
agat
czerwcowa mama 2008
Kurcze od takiego napięcia i zaplanowanego "robienia dziecka" to można w pewnym momencie nabrać awersji do seksu ;-)
hmmmmmm... jakoś w to wątpię ;-)