reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zaczynam starania...

Bo bardzo czesto jest tak ze ci ktorzy chca musza poczekac a ci ktorzy nie to chop siup i juz ciaza jest:-) :-) :-)

reklama
Dziewczyny ja już powoli zaczynam odliczanie ;-) Cały czas mam opuchniete piersi (zawsze mi sie robiły w dzień owulacji) i pobolewa mnie jajnik, ale boję się, że się nakręcam. Tak przegladam i czytam posty i widzę, że wcale to nie jest takie proste i takie szybkie. Chociaż jest trochę Szczęściar, które po pierwszym cyklu zafasolkowały:-)

Witajcie...
no to widzę, że chyba wreszcie trafiłam we właściwe miejsce... Ostatnio podjeliśmy z mężem decyzję, że właśnie nadszedł ten czas by rozpocząć starania nad naszym małym Skarbem... I jak widzę nie my jedyni ...:-) hihihih :tak:Mam nadzieję, że Nam wszystkim się uda ... najlepiej za pierwszym razem :D

Witam Cię agat serdecznie :-) . Też mam nadzieję, że się uda za pierwszym razem (Tobie, mnie i wszystkim którzy sobie tego życzą:tak: ). Fajnie by było załapać się jeszcze na 2007r.;-)

A adzia ma już urojenia...mdłosci,zawroty głowy.itp
miałyscie tak kiedys???
Witaj, ja mam te same urojenia :laugh2: także się nie przejmuj, nie jestesmy zresztą same :-D
adziamx3 urojeniami sie nie przejmuje jak mi spoznia sie miesiaczko to juz mam mdłosci:-) i wogole
:tak: :-D ;-) :laugh2:
My zaczęliśmy starania w grudniu 2006 :)
Póki co czekamy, oby nie za długo :happy:
Witam, trzymam kciuki :tak:
Bo bardzo czesto jest tak ze ci ktorzy chca musza poczekac a ci ktorzy nie to chop siup i juz ciaza jest:-) :-) :-)
Właśnie, a jakie to niesprawiedliwe, buuuu
Witajcie...
no to widzę, że chyba wreszcie trafiłam we właściwe miejsce... Ostatnio podjeliśmy z mężem decyzję, że właśnie nadszedł ten czas by rozpocząć starania nad naszym małym Skarbem... I jak widzę nie my jedyni ...:-) hihihih :tak:Mam nadzieję, że Nam wszystkim się uda ... najlepiej za pierwszym razem :D
Równiez witam i trzymam kciuki :-)

Witam Cię agat serdecznie :-) . Też mam nadzieję, że się uda za pierwszym razem (Tobie, mnie i wszystkim którzy sobie tego życzą:tak: ). Fajnie by było załapać się jeszcze na 2007r.;-)

No to trzymam za was kciki no za siebie rowniez:-)

Równiez witam i trzymam kciuki :-)[/quote]

Dziękuję Wam za miłe powitanie... i oczywiście za kciuki... też trzymam za Was i za siebie :-)

Ja tam już szczerze mówiąc nie wierzę w szybkie zafasolkowanie, obym się myliła, ale... Kurcze od takiego napięcia i zaplanowanego "robienia dziecka" to można w pewnym momencie nabrać awersji do seksu ;-)

reklama
Do góry