reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zaczynam starania...

Tylko ja mam mały problem ponieważ chyba wywieram presję ma mojego mężusia i w te najbardziej płodne dni on nie ma za bardzo ochoty:no:
Za to w inne dnie jak najbardziej i to on mnie gania po pokoju :-D

reklama
Tylko ja mam mały problem ponieważ chyba wywieram presję ma mojego mężusia i w te najbardziej płodne dni on nie ma za bardzo ochoty:no:
Za to w inne dnie jak najbardziej i to on mnie gania po pokoju :-D

buzi@k - zaloz sobie sekretny kalendarz,w ktorym bedziesz trzymala trak prawdziwy twojego cyklu i drugi ,do ktorego maz bedzie mial dostep i w ktorym bedziesz wpisywac wszystko z opoznieniem kilku dni.... albo mu nie mow kiedy powinniscie tylko zaaranzuj jakos,zeby wygladalo,ze tobie nie zalezy.... moj tez mial tak w pierwszym moim cyklu,kiedy zaczelismy starania....

tyle ze to ma byc dziecko obojga. a na oszustwie to się daleko nie zajedzie...

Elu, ja zrozumialam,ze oni oboje chca dziecka .... czasami jest latwiej jak sie o tym zbyt duzo nie mysli i nad tym za duzo nie skupia.... dla mnie pierwszy cykl byl bardzo trudny i jak byly te dni to nie mialam za grosz ochoty... moze u nich jest tez tak... ja nie chcialam namawiac do oszustwa Elu,tylko moze w ten sposob byloby jej mezowi latwiej ... a nie sadze,ze jesli facet nie chce dziecka to tylko polega na kobiecie jesli chodzi o antykoncepcje... ja bylam w zwiazku,w ktorym on wiedzial,ze nie mozemy miec razem dziecka ( jest to zbyt osobiste i skomplikowane aby tu opisywac dlaczego- i jeszcze calkiem boli mimo,ze minelo jutro bedzie 5 lat....) i on dbal bardzo starannie o to abym nie zaszla w ciaze....

Razem z mężem bardzo pragniemy dzidziusia. Staram się od jakiegoś czasu.:tak:
No ale coś nie wychodzi :wściekła/y:
Mężuś nie zagląda mi w wykresy to raczej ja jego w to wszystko wciągam.
I co cykl obiecuję sobie, że nic mu nie powiem ale jakoś mi nie wychodzi:baffled:
Jak bym schowała wykresy sama przed sobą, pewnie wtedy było by to tajemnica :-D ale wiadomo że to niemożliwe.
Udało mi się utrzymać w tajemnicy, że kupiłam testy owulacyjne i od poniedziałku zaczynam testować. Mam nadzieję, że się nie wygadam.:confused:
Teraz robimy sobie przerwę w przytulanku żeby chłopczyki mężusia się wzmocniły i od poniedziałku do dzieła.:szok: Ale tak spontanicznie na ile to będzie możliwe bo mężuś dobrze wyposzczony.:-)

Cześć Wszystkim! Pozwólcie, że się dołączę do Waszego grona. Jesteśmy poślubie ponad 2 lata a starania o Dzidziusia zaczeliśmy w tym miesiącu:cool2: Trzymajcie kciuki:-)

reklama
Dziękuję Wam za miłe powitanie:-) Bardzo bym chciała mieć już Dzidziusia i mam nadzieję, że niedługo podzielę się z Wami radosną nowiną!:tak:

Do góry