reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Podziwiam - pozwoliłaś mu wybierać?? Chyba tylko dlatego, że i tak wiedziałaś, co wybierze i Ci się podoobało ;D
Ładne imionka masz zaplanowane - zwłaszcza podoba mi się Jagódka. Ja obecnie - bo mi się to zmienia ;) - zachwycam się Piotrusiem, Kubusiem i Julką. Julia to po mojej praszczurzycy, o której romantycznych historiach słuchałam w dzieciństwie. Więc Julka pewnie zostanie. Natomiast chłopięce mi się zmieniają. No, ale ja chcę mieć 3 dzieciaczków, więc nie muszę się ograniczać ;D

reklama
Esia mamy jeszcze wiele czasu na zastanowienie sie nad imonami dla maluszków...a mój mąż to ma bardzo dobry gust - przecierz wybrał MNIE !!!hihihi

DreamsAboutBaby pisze:
Ja urodziłam się w lipcu i mój Michałek też, więc niech dzidzia zrobi rodzicom urodzinową niepodziankę w 2006 roku :)
DreamsAboutBaby Witaj w gronie!! My z mężem też "lipcowi" tylko że ja rak a on lew!!  ;D ;D ;D

[
DreamsAboutBaby Witaj w gronie!! My z mężem też "lipcowi" tylko że ja rak a on lew!! ;D ;D ;D
Nemezis wcale Ci sie nie dziwie ze nie mozesz sie dogadac z mezem.ja jestem lew i z moja siostra rakiem tez sie nie moge dogadac.Cos mi rak nie lezy.

Olu nie kupilam bo mi sie wszystko pogmatwalo.@ mialam w tamtym tygodniu 2 dni 3 dni przerwy i znowu 2 dni.Niby juz dzisiaj jej nie ma ale nie wiem co bedzie dalej.Juz sama nie wiem co o tym wszystkim myslec.Ten miesiac musze odpuscic.Zobaczymy cio bedzie w listopadzie.No ale przytulanko bedzie . :laugh: :laugh:

Mgdalenko ale ja czegos nie rozumiem skąd u Ciebie 2-30 dni i czisza?????Nie poprzestawaj na działaniu.....przestań zadręczać się ...wszystko musi się w końcu dobrze ułożyć....a tak poza tym to poszłambym na Twoim miejscu skonsultować te objawy do gina....
Pozdrawaiam

Olu bylam .w badaniu i usg nie ma nic niepokojacego.Byc moze to moja psychika zadziala.I sie przyblokowalo.No i jesze moze byc ze juz przekwitam ale to malo prawdopodobne ale.Dalatego lekarz kazal mi poczekac 2 cykle i jak sie powtorz to zrobic badania hormonow.jednak jego zdaniem to chce posuiadania dziecka to wszystko pomieszala.Kazal mi odpuscic.Nie myslec o dziecku o owu tylko korzystac z przyjemnosci a bedzie dobrze.I fasolka sie pojawi.

reklama
MAgalenkol ja wierzę że Wam się uda i dzidzia się pojawi. Troszkę się wyluzuj i uspokój :) :) Przyjemnego przytulania no i oczywiscie owocnego!!!!!
:D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ps. ja też jestem z lipca i raczek ;)

Do góry