reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Dreams jesteśmy z Tobą - całkiem sporo nas, więc nosek do góry :)

Olu - mój mąż mówi "Rozkaz!!!" Ale to wtedy gdy ja go o coś proszę - też jest wojakiem :)
Upiekłaś coś sama? Podziwiam... Ja tam nawet nie próbuję - kiepska ze mnie żonka ;) Cóż - Bóg stworzył mnie do wyższych celów niż gary ;D Więc wcinamy zupki chińskie i czekoladę ::)
Ola - właśnie zauważyłam - tfu, tfu, tfu - obyś nie zapeszyła - wolałabym jednak zafasolkować PRZED lipcem ;)

reklama
Esia a ile lat poślubie jesteście i skąd klikasz? Bo ja to już mam staż - 5lat i klikam z Elbląga. Masz niesamowite poczucie humorku podoba mi się ono !!!A mój mąż to ma przechlapane . zjednej strony marudząca żona z drugiej pyskata córeczka i on chce jeszcze córkę? Rozumiesz coś z tego ?
A mąż jaki ma stopień?

Ola.K pisze:
Oj Baśka dawno Ciebie chyba tutaj nie było ????
witaj ola :) Ano nie było, wczoraj na chwile zjrzałam ale zdąrzyłam ledwo co przeczytać a potem mąż zagarnął kompa, a potem czytałam super książkę, a jak komp był wolny to już spałam :) Jak widzisz @ brak i mam coraz większą nadzieję bo nawiększe prawdopodobieństwo jej przyjścia było dziś - najczęściej cykle mam 33 dni, choć zdarzały się i 35 więc...nie chcę zapeszać. Ale następny teścik już zakupiony ;) i czeka - na szczęście quick view skoro już niejednej szczęście przyniósł :D
Jak się czujesz? Masz GG?

Dziękuję :) Miło mi - lubię poprawiać innym nastrój :)

Klikam ze stolicy. Jesteśmy 2 latka poślubie, więc jeszcze niezbyt długo - ale staż (jak widzisz) mamy całkiem spory ;D
Mąż jest ppor ale to dopiero sam początek - jest krótko po Zmechu. Właśnie wrócił z wieczornego biegu do sklepu - zgadnij co przyniósł? Czekoladę :laugh:
A o Twoim mężu z całą pewnością można powiedzieć jedno - prawdziwy Facet. Woli kobiety ;D

Czuję się dopbrze wkrótce idę na wizytę do Pasiecznego do jego nowego luksusowego gabinetu - widziałam troszkę jak tamtędy przechodziłam super...a gg na razie nie mam ale wkrótce będę miała...wiesz co doszły mnie słychy ,że u Pasiecznego ma być prywatna klinika ...porody,małe zabiegi itd. ale nie wiem czy to prawda....Ale fajnie by było jakby Wam się udało - może spotykałybyśmy się z maluszkami latem na spacerach i małych plotach ??? :)

Wiesz mój męzuś jest porucznikiem po Toruniu...a ja tak skrycie( chociaż pragnę z całłego serca aby było zdrowe) synka, ale z córci będę też zadowolona...ale masz ESIA smaki ...tak tak odżywiej się dobrze i zajadaj kwas foliowy,,,,musisz być dobrej myśli....uwierz w to a w to wierzę !!! :) :) :)

Super by było jakby nam się udało!! A Pasieczny juz otworzył? Bo jak szłam ostatnio to jeszcze tam robili, i z tą klinika też byłoby ekstra...Jak będziesz mogła to polecam gg : www.gadugadu.pl pare min i masz - super sprawa można pare słów w kazdej chwili zamienić. Tutaj też ok ale czasem jak sie spiesze to nie moge czegos znalezc albo znajduje po czasie...Jakbys mi cos dzis pisala to poprosze na priv ;) jesli można, bo na razie puszczam męża do kompa, coś tu robi - może będę miała internet na drugim kompie i nie będę od niego uzalezniona. Zapracowana jestem - ale tak chyba jeszcze w normie - wracam do domu 17-18 i wiesz - obiad, potem jeszcze wyszliśmy na zakupy i juz wieczór (!) Dziś oglądam jeszcze mój jedyny serial ulubiony (jedyne co ogladam w tv to ten serial i taniec z gwiazdami :) ) serial - gotowe na wszystko, tytuł jak o naszym forum dziewczyny ;) - desperites housewives...tylko że ja nie jestem housewife, nawet ciast nie piekę... ;) pozdrowionka

Zajadam, zajadam - już od kilku miesięcy...
Właśnie wcięłam tabliczkę czekolady. I teraz trochę mi niedobrze. Cóż - takie życie. Ale pyszna była ;D

Martusia to śliczne imię - macie już dla drugiej córeczki? A alternatywnie dla synka?

Basiu Ty..o jedzeniu..a za mną chodzi ostatnio jabłecznik...mniam..wogóle nie jadam ciast..-nie przepadam ale za jabłecznikiem szczególnie ostatnio w ogień bym skoczyła, jak trzeba by bylo:)..no i czasem napada mnie na sernik..ale teraz..jej-ja chcę jabłecznika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Ostatnio jadłam dwa dni temu-pychotka-jeszcze chce-mogę nic nie jesć-tylko jabłecznik dajcie!! ::) ::) ::)a sama podobnie jak Ty basiu- nie piekę ciast..a wiec i nie ma jabłecznika:(jak nie kupie, bądz ktoś mi nie upiecze..

reklama
Esia imię dla mojej córci Marta wybierał mój mąż teraz moja kolej jak będzie synuś- Marcin , a jak córcia- Karolinka lub Jagódka . Jak Ci się podobają??? A Ty masz jakieś ulubione imiona? ;)

Do góry