reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

reklama
Wiecie ja też po cichutku liczę na czerwiec może się uda no, ale to się okaże dopiero za 11 dni. Nie cierpię czekania :) a nie mogę się skupić na innej rzeczy, bo czwarty dzień mam temp. 37 oby na fasolkę ;)

Axxa ja już żylaków dostałam od tego stania wprawdzie z Wami jestem niedługo, ale wcześniej stałam sama :(

moniolek to w grupie raźniej się stoji... zawsze można pogadać... szybciej czas minie... a dla Ciebie przesyłam fotelik... abyś nie była taka zmęczona... no i dla reszty dziewczyn...:)

Kinjoy1.gif

showbig.gif

Axxa wielkie dzieki za foteliki ja zamawiam ten pierwszy .ostatnio jestem strasznie spiaca.Dzisiaj tez prawie zasypiam pijac kawe.A pogode mam cudna wiec nie moge narzekac. ;) ;) ;)

ja tam się źle czuję... a do tego strasznie jest zimno... ja nie jestem zmarźlak... ale dziś mnie telepie... nawet goraca herbata nie pomaga...

a dla Ciebie na specjalne zamówienie... możesz sobie wybrać...:)

duo_.jpg

KANAPA.GIF

mam nadzieję że znajdzie się dla mnie miejsce koło Ciebie... ;D

Zimno tez mi jest.I najchetniej polozylabym sie spac pod ciepla kolderka.Niestety corcia mi na to nie pozwoli.Mijesce dla Ciebie sie znajdzie mimo ze ja mam troche ciala.
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
mój mąż powiada- kochanego ciała nigdy nie za wiele...:)
ja też mam tego ciała "troszkę" za dużo... ale najważniejsze jest to że sobie tego do głowy nie biorę..:):):) ;D ;D ;D

Do góry