reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Nemezis nie martw sie najgorszy jest pierwszy raz.zrobilo mi sie tak dobrze i odplynelam.Pozniej juz wiedzialm ze jak mi sie robi dobrze to musze usiasc albo sie polozyc. ;) ;)

reklama
Hej dziewczyny ja też pisze się na lipiec choć na razie nie tracę jeszcze nadzieji na czerwiec:) A z ciśnieniem mam dokładnie tak samo -piję kawę ale nic nie pomaga, czasem to jest straszne -zwłaszcza jak dopada w pracy i oczy mi sie same zamykają i język mi się plącze...a klienci dziwnie na mnie patrzą;)
Macie jakieś sposoby na niedociśnienie?

a ja zastanawiałam się skąd te zimne "pytki" mam???No i dzięki za wyjaśnionka- teraz już wszystko wiem - mam tak niskie ciśnienie że lekarz dziwił sie, że jeszcze funkcjonuje - 2 kawy i nadal 90/55 i co ja mam robić?? I ten okropny ból głowy...może któraś z Was jak zaszła w ciążę to miała bóle głowy? Ja jeszcze nie wiem , czy jestem ale staramy się od m-ca...a testuję w niedzielę - to się okaże ...pozrowienia dla wszystkich zimnych stópek :D :D :D

jej ja jestem straszny zmarzluch:(:( i rece zawsze mam zimne i nogi nawet w lecie! ale ja slyszalam ze to od papierosow bo jest gorsze krazenie krwi :)

reklama
Do góry