reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

reklama
agulka moje gratulacje! Rośnij z przodu zdrowo! :)
W lipcu jest rak do 21 czy 22 potem lew. Ja urodziłam się 9tego i jestem rakiem a mój mąż 29 i jest lwem. Pobraliśmy się w tym roku w lipcu na moje urodziny, więc cóż.... może nam to dziecko tez jest na lipiec pisane. Byłaby lipcowa rodzinka! Och jak to by było cudownie!!!! ::)
No rozmarzyłam się! Ale dziewczyny przeczytałam wszystkie wasze rady i w tym miesiącu będę robiła świecę jak nic, albo poduszka pod pupę. Wierzę że się uda! Czego i wam życzę!!! ;D

Drogie koleżanki,
Jeżeli już za kilka dni mój teścik wyjdzie neg. czyt. I to chętnie przyłaczę się i już dzisiaj zapisuje się na lipiec hihihi...A tak poza tym, ja myślę i Wam radzę - POZYTYWNIE!!!!Nastawienie na dziecko - nie ,ale na PRZYJEMNOŚĆ!!!!
Buźka dla wszystkich... :) :) :)

reklama
Do góry