reklama
napewno sie uda kazdej z nas :laugh:
pisze na forum oczywiscie w swoim imieniu ale takze troche poczesci dla kolezanki z pracy , ktora jest niesamowita osobka starajaca sie juz o bebiko 1,5 roku i nic...
namawiam ja by sie przylonczyła do forum ale jej rozrzalenie jest chyba zbyt wielkie ...nie wiem jak i czy wogole moge jej pomoc .....
czesto zartujemy sobie ze szef mial by malenki problemik gdyby jego pracownice w tym samym czasie poszly na urlopy ( bo nasz szef bez nas nigdy niczego nie moze znalezc i zalatwic)....ale boje sie ze gdy mi sie uda a jej nie to calkiem popadnie w melancholie
pisze na forum oczywiscie w swoim imieniu ale takze troche poczesci dla kolezanki z pracy , ktora jest niesamowita osobka starajaca sie juz o bebiko 1,5 roku i nic...
namawiam ja by sie przylonczyła do forum ale jej rozrzalenie jest chyba zbyt wielkie ...nie wiem jak i czy wogole moge jej pomoc .....
czesto zartujemy sobie ze szef mial by malenki problemik gdyby jego pracownice w tym samym czasie poszly na urlopy ( bo nasz szef bez nas nigdy niczego nie moze znalezc i zalatwic)....ale boje sie ze gdy mi sie uda a jej nie to calkiem popadnie w melancholie
Nemezis
Fanka BB :)
Nawet tak nie myśl! Na fakultetach z ginekologii i położnictwa móiono nam, że wiele kobiet ma tzw. niepłodność psychiczną. Profesor gin mówił że jego siostrzenica nie mogła przez 3 m-ce zajść w ciążę i poszła do jakiegoś gin, który jej powiedział że jest bezpłodna. Oczywiście dziewczyna się załamała i przez rok mimo współżycia nie zaszła w ciążę. Poproszono w końcu tego prof by ją zbadał. On zbadał i okazało się że dziewczyna nie ma żadnych przyczyn anatomiczno-fizjologicznych tej bezpłodn. Więc posłali ją na psychoterapię, by zrozumiała że jest płodna. No i oczywiście wtedy zaszła w ciążę.
reklama
Nemezis
Fanka BB :)
Więc sądzę że psychika to podstawa. Przecież wiadomo że można u siebie zablokować jajeczkowanie myśląc negatywnie czy się stresując!
Czyli uśmiechy na buźki i działamy!! Nie nastawiamy się na robienie maluszka tylko na same przytulanki! Powinno wyjść ;D
Czyli uśmiechy na buźki i działamy!! Nie nastawiamy się na robienie maluszka tylko na same przytulanki! Powinno wyjść ;D