reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Rusałka! nie rób sobie testu za wcześnie bo wyjdzie negatyw i będziesz miała spaprany cały dziń, tak jak ja, po 2 negatywnych próbach zrobiłam sobie w dniu przewidywanej @ Bhcg z krwi i wszystko sie wyjaśniło na TAK. pozdrawiam

reklama
dzięki Gadget!
Własnie sie zastanawiałam, czy nie zrobić już sobie-korci..Nawet jak przejeżdzałam koło apteki zastanawiałam sie-czy po tescik, czy po podpaski skoczyć:):)..bardzo boli mnie dołem ..a rzadko tak mnie boli na@..Ostatnio to nawet nie czułam, ze dostałam...a @ bolesnych nie mam..tylko czasem przed dziwnie sie czuję i mam apetyt..a teraz..boli..latam siusiu..bezsennosć..piersi tylko mnie nie bolą ::)Cały czas to uczucie czy włąsnie do mnie przyszła@... :-[
Postaram się wytrzymać do przyszlego tyg..o ile wczesniej spr sie nie rozwiaze.

reklama
no mam!!!

No i jestem!!!!!
Super ten lekarz!!!!jestem zachwycona!!!!
ale niestety akurat jak weszlam popsulo mu sie usg dopochwowe:(
robil zwykle by terz sprawdzic jaka mam macice itd!mnostwo rzeczy mi powiedzial!ciezko az opisac!! jak mnie badal to wszystko wpozadku niema zadnych nadrzerek uplawow itd!!! mowil ze piekny ciazowy sluzik (taki bialawy) sliczna macica i pochwa!!!:) i wspomnial cos o malenki torbielu...ale jak powiedzialam coooo???!!!!! to powiedzial ze o rzeczach ktore nie szkodza nie bedzie mi mowil bo i tak zabardzo to przezywam i sie denerwuje a teraz mam byc spokojna!!Co do lekow to narazie sie wstrzymalismy...jesli cos by sie dzialo mam natychmiast do niego przyjsc!!!super!!

za 4 tyg mam przyjsc z mezem zobaczyc kruszynke!!mowil ze za tydzien lub za dwa tez moge (wybrac termin) bo tez juz bedzie slicznie widac!ale zdecydowalismy sie na 27.09 by porobic juz wszystkie badania

lekarz juz wie ze jestem bardzo przewrazliwiona i boje sie o fasolke bardzo!!powiedzial ze bedzie si estaral by bylo wszystko oki a nawet jesli cos by sie stalo to on juz zrobi tak ze 3 razem urodze piekne zdrowe dziecko!!!zreszta teraz tez to ciagle powtarzal!!narazie mam nadal brac kwas foliowy i narazie dodatkowych witami nie!bo za duzo to tez nie zdrowo!:)

no to na tyle!!! uciekam teraz do wyra !!!

aha bole podbrzusa zupelnie naturalne!!mowil ze jak mi zle itd to to dobrze bo hormony pracuja!!!:)

caluje mocno i uciekam!!

Do góry