dziubasek08
Fanka BB :)
Olaf zawsze zasypia przy kołysankach...dosyć głośno mu puszczam bo mam też głośnych sąsiadów więc wolę słyszeć kołysanki niż ichpuszczanie muzyki i taniec u mnie o dziwo ignas czesto zasypia przy glosnej muzyce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Olaf zawsze zasypia przy kołysankach...dosyć głośno mu puszczam bo mam też głośnych sąsiadów więc wolę słyszeć kołysanki niż ichpuszczanie muzyki i taniec u mnie o dziwo ignas czesto zasypia przy glosnej muzyce
Spacer wieczorny, popołudniowy wypad na kulki, tańczenie, wygłupy na łóżku
ja też pozwalam latać tylko ostatanio to strasznie dlugo trwa i ja sie robie poddenerwowana bo jak juz sie z nia klade to po mnie skacze i szarpie za cycki. to jest najgorsze. jednego ssie, a czasem jak juz sama nie wie czego chce to podgryza, a drugiego najpierw głaszczę potem tarmosi a potem zaczyna szczypac i ciagnać. nie pozwalam, łapię za ręczke, mówięnie wolno - i za chwile to samo.Aha, a ja z Asią też się kładę i jak wyskakuje z łóżka to pozwalam latać na pidżamce. Zakładam skarpety grube i dalej niech broi. Jak widzę ze coś zaczyna marudzić to do łóżka i przytulam się do niej, nieraz dwa czy trzy razy jak usiądzie kładę z powrotem i ona odpuszcza. Leży trochę się tam wiercąc i zasypia. Jak ewidentnie chce usiąść i płacze jak ją próbuję położyć to daję polatać po mieskzaniu lub poskakać po łóżku jeszcze trochę.
Agrafka - moja od 18 dostaje szwungu, nie dość, że je prawie non stop , to gania przy tym,,, włączam muzykę tańczymy,,, podskakujemy, biega po łóżku, wdrapuje się na nie, schodzi ... ogólnie brakuje jej jak widać ruchu...
A jak już leżymy , jeszcze parę razy włazi po ojcu, rzuca się szczupakiem na drugie łóżko, lata ze starszą, patrzy przez okno, aż ją przekładam do jej łóżeczka i tu też obowiązkowo kilka razy wstaje, wyrzuca smoka, lata od jednego końca do drugiego, gada, śpiewa...