reklama
T
Tunia85
Gość
a ja będę dziś jeść makaron z serem na słodko, i to makaron świderki z lubelli, tak mnie od wczoraj wieczora ciągnie, zresztą na początku ciąży jadłam dużo sera białego i jak już pisałam, wróciło mi, nic tylko ten ser biały bym jadła
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
mamolka
Fanka BB :)
a mi się od wczoraj pierogów ruskich z masełkiem zachciało - i dziś królują na stole
T
Tunia85
Gość
ja tez ser biały lubię i dużo jem, ale za to ani mleka ani jogurtów nic. Mleko to tylko w kawie piję:/
Dziś u mnie pomidorowo - fasolkowo - fasola po bretońsku
to ja Ci chyba smaka na bretońską zrobiłam, ale nie wiem co się moją stało, była w lodówce, w słoiku, świeża, chciałam ją odgrzać, próbuję, a ona kwaśna i taka jakby gorzka, normalnie chyba się zepsuła, ale nie wiem dlaczego jak w lodówce była, wolę jej nie jeść, bo jeszcze chora będę
madziara158
Grudzień 2010
ja tez ser biały lubię i dużo jem, ale za to ani mleka ani jogurtów nic. Mleko to tylko w kawie piję:/
Podobno w białym serze jest bardzo mało wapnia (zdziwiłam się) i mimo wszystko powinno się pić mleko. No jak ktoś nie lubi to pozostają pomarańcze:-) 2mają tyle samo wapnia co szklanka mleka:-)
reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Czytałam wczoraj artykuł że najwięcej wapnia jest... w żółtym serze! Dużo mnie znajduje sie w mleku... ja mleko pije codziennie ale jako sposób na zgagę
Podziel się: