Ja żyję ostatnio na rosole - jakoś tak mi zasmakował, mimo że ciepło. Właśnie sobie podgrzewam Tylko chyba przesadzam, bo jem z makaronem i z... chlebem Ale mam swój chlebek pieczony z maszyny i nie mogę się oprzeć Cieszę się, że zainwestowaliśmy w maszynę jakiś czas temu, bo właśnie słyszałam, że piekarze chcą wykorzystać mniejsze zbiory zboża w tym roku i mimo że mąką stanowi 2% ceny chleba - chcą podnieść ceny pieczywa o 10-15% !!! Paranoja !!!
A ser jem na kilogramy - biały (najlepiej urabiany ze szczypiorkiem i śmietaną + sól i pieprz... mmm...) i żółty, więc wapnia chyba mam odpowiednią ilość W ciąży zupełnie zniknęły mi białe plamki z paznokci, są idealnie różowe - chyba pierwszy raz w życiu mam odpowiednią ilość witamin w organizmie
A ser jem na kilogramy - biały (najlepiej urabiany ze szczypiorkiem i śmietaną + sól i pieprz... mmm...) i żółty, więc wapnia chyba mam odpowiednią ilość W ciąży zupełnie zniknęły mi białe plamki z paznokci, są idealnie różowe - chyba pierwszy raz w życiu mam odpowiednią ilość witamin w organizmie