reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zachciewajki :)

Tak tak mi kolezanki ktora juz urodzily mowia zebym jadla wszytsko na co mam ochote bo jak bede karmila to juz nie bede mogla :) Hehhe. No tak tak schudniemy to plusik :)

reklama
Tak tak mi kolezanki ktora juz urodzily mowia zebym jadla wszytsko na co mam ochote bo jak bede karmila to juz nie bede mogla :)

świnta prawda:),
ale ja jak zaczęłam karmić, to własnie zaczęłam tyć,( w ciąży przytyłam 10 kg, a jeszcze biorąc pod uwagę wagę mojego synia 4200, to całe nic...) ale u mnie zawsze wszystko na odwrót
;)

dzisiaj trochę wstałam i zrobiłam karkówę w curry
i sałatkę z gruszki, kurczaka i orzechów z sosem balsamicznym na podwieczorek :)

Ja poza tymi chipsami generalnie nie mam ochoty na niezdrowe rzeczy ... a mój mnie pilnuje strasznie, ale w weekend byłam chora i wyjątkowo nieznośna i chyba tylko dlatego zmiękł :-)

ale cieszy mnie, że nadal nie mogę patrzeć na ciasta czekoladki itp :-)

u mnie dzisiaj zupka kalafiorkow z koperkiem
i z racji tego,że synio nie poszedł do przedszkola kopytka z cielęcinką i surówką z czerwonej kapusty z rodzynkami:-)

U mnie dzis byl arbuzik do sniadanka :)
A zaraz ide na obiadek :) jeszcze nie wiem co dzis zjem zobaczymy co bedzie do wyboru :)

mi tez wszystkie znajome mówią zebym jadła i cieszyła się jedzeniem bo pozniej nie dam rady jak bede karmić a ja nie wiem czy one tak szczerze czy chcą zebym przytyła bardziejniz one :)
A ja tez mam ochote na czipsy paprykowe ale nie szaleje , malutka paczuszke zjadłam wczoraj a dzis nie wiedziec czemu kupiłam orzeszki solone w sklepie :)

kasiazar kolezanki maja raje z tym zebys jadla teraz to na co masz ochote, bo jak bedziesz karmic to nie bedziesz mogla wielu rzeczy jesc :) Tylko wiesz z umiarem :) Napewno nie chca zebys przytyla wiecej niz one:-)
Ja mam na cosochote i samam nie wiem na co:p

reklama
Do góry