reklama
Meryan
Fanka BB :)
Tak tak mi kolezanki ktora juz urodzily mowia zebym jadla wszytsko na co mam ochote bo jak bede karmila to juz nie bede mogla
świnta prawda,
ale ja jak zaczęłam karmić, to własnie zaczęłam tyć,( w ciąży przytyłam 10 kg, a jeszcze biorąc pod uwagę wagę mojego synia 4200, to całe nic...) ale u mnie zawsze wszystko na odwrót
dzisiaj trochę wstałam i zrobiłam karkówę w curry
i sałatkę z gruszki, kurczaka i orzechów z sosem balsamicznym na podwieczorek
Ja poza tymi chipsami generalnie nie mam ochoty na niezdrowe rzeczy ... a mój mnie pilnuje strasznie, ale w weekend byłam chora i wyjątkowo nieznośna i chyba tylko dlatego zmiękł :-)
ale cieszy mnie, że nadal nie mogę patrzeć na ciasta czekoladki itp :-)
ale cieszy mnie, że nadal nie mogę patrzeć na ciasta czekoladki itp :-)
kasiazar
Fanka BB :)
mi tez wszystkie znajome mówią zebym jadła i cieszyła się jedzeniem bo pozniej nie dam rady jak bede karmić a ja nie wiem czy one tak szczerze czy chcą zebym przytyła bardziejniz one
A ja tez mam ochote na czipsy paprykowe ale nie szaleje , malutka paczuszke zjadłam wczoraj a dzis nie wiedziec czemu kupiłam orzeszki solone w sklepie
A ja tez mam ochote na czipsy paprykowe ale nie szaleje , malutka paczuszke zjadłam wczoraj a dzis nie wiedziec czemu kupiłam orzeszki solone w sklepie
kasiazar kolezanki maja raje z tym zebys jadla teraz to na co masz ochote, bo jak bedziesz karmic to nie bedziesz mogla wielu rzeczy jesc Tylko wiesz z umiarem Napewno nie chca zebys przytyla wiecej niz one:-)
Ja mam na cosochote i samam nie wiem na co
Ja mam na cosochote i samam nie wiem na co
reklama
Miłka79
Zaangażowana w BB
Ja od rana objadam się brzoskwiniami w syropie mniammmmmm