reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zachcianki...

Ja w związku z tym że wstałam w południe a obiad musiałam zrobić na 12. 20 to odpier... naleśniki z dżemem truskawkowym :-[ nic szybciej bym nie zrobiła :(
a dzisiaj napiłam sie coca-coli mmmmmmmmmmmmmm niebo w gębie ale tylko pół szklaneczki ;D (bo wy nie wiecie ale u mnie to chyba coca-cola to nałóg - a teraz mam odwyk)

reklama
Mada, z coca-cola mam to samo!! Uwielbiam i jestem uzalezniona, ale nie pije i w sumie to jest mi coraz latwiej - na szczescie, bo dostawalam fiola swego czasu... Teraz pijam od czasu do czasu, jak dla mnie za rzadko, ale jedno jest pewne - zadna cola innej formy nie moze sie rownac z coca-cola... Nawet pepsi sie zepsula...

Ja za colą nie przepadam za to fanta to co innego...własnie wypiłam koktajl z truskawek..i chyba zjem kanapke z salami..obiadu mi sie dzis nie chciało robic..mam pyzy z mięsem z aviko ,w przypadku braku obiadu jak znalazł..pozdiawiam!

Ooooo, pyzy z mieskiem... Mniam... I koktajlik z truskawkami... I arbuza, i truskawki same, i w ogole mam zachciewajki jakbym w ciazy byla... ;)

A ja znowu jestem totalnie przezarta :)
Wyszlam wczesniej z pracy, bo szlam do ksiegowej robic rozliczenia, wiec po drodze zakupilam ptysie z bita smietana. Okazalo sie, ze ta czekala juz na mnie z czekolada i ciasteczkami, wiec liczylysmy i sie obzeralysmy.
W domku zjadlam natomiast kalafior w panierce pikantnej (pychotka, przepis mojej mamuski), mlode ziemniaczki i jajko sadzone i wszystko popilam maslanka :)
Zaraz pekne, a moja mamuska juz gada o kanapeczkach na kolacje ;)

Coli nie pije od poczatku ciazy ani zadnych innych gazowek, typu sprite, fanta itd. - nie mam ochoty :) Ale to dobrze, cieszy mnie to :)

A na wieczor sam czekaja slodziutkie truskaweczki - ostatnio codziennie zajadam sie nimi siedzac w lozku i ogladajac tv :)

No i mam za swoje , cholera! napiłam sie coli(oczywiście wszelkie podróby i pepsi odpadaja) i przez moment niebo w gębie a teraz jakieś mdłości , o fujjjjj chyba jednak musze sobie darować :mad:

Mada, ja tak na cole nie reaguje na szczescie, ale wczoraj wieczorkiem sie okazalo, ze fatalnie reaguje na kisiel... Taka zgage mialam, ze myslalam, ze sie wsciekne :mad: Nie ma to jak spelniac swoje zachciewajki...

Mnie tez wczoraj zgaga troszke meczyla, bo wpieprzylam wieczorem 3 ogorasy malosolne :) Ale byly takie pyszne, ze nie moglam sie oprzec :)

Moje najnowsze zachcianki to bułka chałka ,która własnie kupiłam i połowy juz nie ma i kasza manna ;D mniam mniam

reklama
A ja zrobilam sobie lekka kawusie ze smietanka i do goracej dalam kilka kostek mlecznej czekolady :) Wyjadlam taka rozpuszczona lyzeczka - pyszniutkie :) a reszte wypilam :)

Do góry