reklama
;D tez uwielbiam czekoladke ;D
ale naprzyklad wczoraj , tak bardzo bardzo zasmakowala mi kalarepka !!!! kupilam jedna na sprobowanie na placu i po godzinie musialam wrocic po nastepne bo tak bardzo mi zamakowala !!! niby nic tam nie ma ale jednak !!!!
slowem zjadlam 5 dorodnych kalarep i na obiad ochoty nie mialam ;D
ale naprzyklad wczoraj , tak bardzo bardzo zasmakowala mi kalarepka !!!! kupilam jedna na sprobowanie na placu i po godzinie musialam wrocic po nastepne bo tak bardzo mi zamakowala !!! niby nic tam nie ma ale jednak !!!!
slowem zjadlam 5 dorodnych kalarep i na obiad ochoty nie mialam ;D
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Aga, rabarbar zamroz sobie, to jak bedziesz potrzebowoac wtedy bedzie jak znalazl
Silunia, i lody i wszystkie skladniki do czekoladki mrozonej mam w domku, nawet Shaker jest, moge Ci zrobic
Sobie chyba za chwilke zrobie jeszcze jeden pokal...
Silunia, i lody i wszystkie skladniki do czekoladki mrozonej mam w domku, nawet Shaker jest, moge Ci zrobic
Sobie chyba za chwilke zrobie jeszcze jeden pokal...
reklama
dominique.p
Fanka BB :)
A ja mam dzisiaj film na śledzie po kaszubsku (takie zawijaski z marynowanych filetów w środku z cebulką, w słodkiej zalewie). Śnily mi się i już mam prawie histerię :-[ Najgorsze, że nie ma u mnie w okolicy takich (byłam rano sprawdzić ) i muszę poprosić P.,żeby mi po nie pojechał do Tesco, bo umrę chyba :
;D ;D ;D
;D ;D ;D
Podziel się: