reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachcianki...

Ehh, czekolada... Moja zmora przy brakach w magnezie :) Zaraz chyba strzele sobie kakalko i bede zagryza czekoladowymi hitami :)

reklama
;D tez uwielbiam czekoladke ;D
ale naprzyklad wczoraj , tak bardzo bardzo zasmakowala mi kalarepka !!!! kupilam jedna na sprobowanie na placu i po godzinie musialam wrocic po nastepne bo tak bardzo mi zamakowala !!! niby nic tam nie ma ale jednak !!!!
slowem zjadlam 5 dorodnych kalarep i na obiad ochoty nie mialam ;D

Mniam, kalarepka... A ja wczoraj odkrylam miejsce, gdzie sa tak pyszne paczki, ze gdyby nie to, ze bylismy juz w drodze do domu, to bym pooleciala po nastepnego... A kurcze tylko jednego kupilam...

;D ja zaraz robie przerwe na 2 sniadanko i lece po pączka z rożą !!!!! Niedaleko jest cukiernia i zawsze pycha pączki mają , dotego herbatka i 15 minut wyjete z planu pracy , juz sie nie moge doczekac ;D

cześć dziewczyny!! ja mogę wkółko jesc bułki z rabarbarem,no tak mi smakują ze dwie trzy codzien zjem.co ja zrobię jak sie rabarbar skończy ;D :laugh:

Aga, rabarbar zamroz sobie, to jak bedziesz potrzebowoac wtedy bedzie jak znalazl :)

Silunia, i lody i wszystkie skladniki do czekoladki mrozonej mam w domku, nawet Shaker jest, moge Ci zrobic :D

Sobie chyba za chwilke zrobie jeszcze jeden pokal...

reklama
A ja mam dzisiaj film na śledzie po kaszubsku (takie zawijaski z marynowanych filetów w środku z cebulką, w słodkiej zalewie). Śnily mi się i już mam prawie histerię :-[ ;) Najgorsze, że nie ma u mnie w okolicy takich (byłam rano sprawdzić :D) i muszę poprosić P.,żeby mi po nie pojechał do Tesco, bo umrę chyba ::) :p

;D ;D ;D

Do góry