reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zachcianki...

Ehh, czekolada... Moja zmora przy brakach w magnezie :) Zaraz chyba strzele sobie kakalko i bede zagryza czekoladowymi hitami :)

reklama
;D tez uwielbiam czekoladke ;D
ale naprzyklad wczoraj , tak bardzo bardzo zasmakowala mi kalarepka !!!! kupilam jedna na sprobowanie na placu i po godzinie musialam wrocic po nastepne bo tak bardzo mi zamakowala !!! niby nic tam nie ma ale jednak !!!!
slowem zjadlam 5 dorodnych kalarep i na obiad ochoty nie mialam ;D

Mniam, kalarepka... A ja wczoraj odkrylam miejsce, gdzie sa tak pyszne paczki, ze gdyby nie to, ze bylismy juz w drodze do domu, to bym pooleciala po nastepnego... A kurcze tylko jednego kupilam...

;D ja zaraz robie przerwe na 2 sniadanko i lece po pączka z rożą !!!!! Niedaleko jest cukiernia i zawsze pycha pączki mają , dotego herbatka i 15 minut wyjete z planu pracy , juz sie nie moge doczekac ;D

cześć dziewczyny!! ja mogę wkółko jesc bułki z rabarbarem,no tak mi smakują ze dwie trzy codzien zjem.co ja zrobię jak sie rabarbar skończy ;D :laugh:

Aga, rabarbar zamroz sobie, to jak bedziesz potrzebowoac wtedy bedzie jak znalazl :)

Silunia, i lody i wszystkie skladniki do czekoladki mrozonej mam w domku, nawet Shaker jest, moge Ci zrobic :D

Sobie chyba za chwilke zrobie jeszcze jeden pokal...

reklama
A ja mam dzisiaj film na śledzie po kaszubsku (takie zawijaski z marynowanych filetów w środku z cebulką, w słodkiej zalewie). Śnily mi się i już mam prawie histerię :-[ ;) Najgorsze, że nie ma u mnie w okolicy takich (byłam rano sprawdzić :D) i muszę poprosić P.,żeby mi po nie pojechał do Tesco, bo umrę chyba ::) :p

;D ;D ;D

Do góry