reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zachcianki...

A ja wlasnie zjadlam kaszaneczke na cebulce. I juz wiem, ze skoro na to mialam ochote, to znaczy ze mi hemoglobinka spada... Czas sie podkurowac...

reklama
Ja robie własnie kluski z serem ale wczesniej mnie naszło na kasze manną tez była mniam mniam...

A ja mam ochote na tosty z serkiem, mieskiem i cebulka :) Chyba ide sobie zrobic... Dojrzewam do sniadanka :)

A ja wczoraj zamowiłam sobie u tesciowej zupe szczawiową bo jakos mi sie mocno zachciało..ale niestety sie rozczarowałam bo to wcale nie przypomina zupy szczawiowej jaką lubią w wykonaniu mojej mamci..ta od tesciowej to przypomina zupke przecierową dla niemowlaczka :laugh: ale tez sie jakos zje skoro sie juz nameczyła...

Ale ja nie umiem tzn nigdy nie robiłam, wiadomo ze zupy nie sa skomplikowane w robieniu ale wole nie ryzykowac...jak pojade do mamy to kaze zrobic lekcje pokazową robienia szczawiowej ;D

Mhhhh, tosciki :) W pracy nie mam mozliwosci zrobienia toscikow niestety... ;)

Za zupa szczawiowa nie przepadam...Ale taka lekka ogorkowa bym zjadla albo kapusniaczek taki rzadki z zeberkami. Pychotka :)

Narazie wpierdzielilam jogurt :)

Karoo nawet mi nie wspominaj o czekoladzie ;)bo ja niestety na składzie nie mam nic słodkiego i obawiam sie, ze nie wytrzymam i pozniej polece do sklepu bo jakiegos batona.. ;D

reklama
Jesli chodzi o zachcianki, to wlasnie robie obiadek, na ktory skladaja sie:
- jajeczka sadzone
- mlode ziemniaczki z koperkiem :)
- surowka z: salaty, koperku, szczypiorku, rzodkiewki i ogorka ze smietana sola i pieprzem
Na sama mysl o tym obiadku mi odbija i slina cieknie do podlogi... :p
Ale juz niedlugo, tak z 5 minutek :D

Do góry